Hírzóna

Hivatás és szolgálat a képviselői munka Mihálffy Bélának

Hivatás és szolgálat a képviselői munka Mihálffy Bélának

2019. október 10., csütörtök
Hivatás és szolgálat a képviselői munka Mihálffy Bélának

Magukért beszélnek az elmúlt öt évben Kiskundorozsmán elért eredmények – állítja Mihálffy Béla, a városrész képviselője.

"Egyfajta hivatástudat ösztönzött arra, hogy ismét induljak a képviselői címért. Ezt a munkát szolgálatként fogom fel. Dorozsma 300 éve a családom és a felmenőim otthona, tenni akarok érte és az itt élő emberekért" – jelentette ki annak kapcsán, hogy miért döntött úgy, ismét elindul a választáson.

"Az elmúlt öt évben rengeteget dolgoztunk együtt az itt élőkkel, számos komoly eredményt értünk el, de ezt az emberek mind tudják, a változások folyamatosan beépültek a mindennapjainkba" – összegezte az elmúlt öt évet, majd a közeljövőben megvalósuló eredményekről számolt be.

"Most is számos olyan eredmény van, amely már megvalósítás előtt áll, a dorozsmai képviselők lobbitevékenységének köszönhetően valósulhatnak meg" – mondta.

Ezek közül az egyik a Vályogos utca aszfaltozása, mely a Vitorla és a Derce utcák között zajlik majd. "Közbeszerzés előtt áll a Dorozsma, Sziksósfürdő és Bordány közigazgatási határa közötti kerékpárút építése is" – tette hozzá. Emellett hamarosan elvégzik a Jerney János Általános Iskola felújítását, mely magába foglalja az épület energetikai korszerűsítését is. "Ez a 300 millió forintos felújítás magában foglalja a hőszigetelés mellett a fűtés korszerűsítést is" – részletezte, majd elmondta, az iskola előtti parkoló kialakításához már elkülönítettek 19 millió forintot. Emellett a Jerney óvoda felújítása is közbeszerzés előtt áll már. "Itt műfüves focipálya is épül az udvarban" – tette hozzá. "Stabilizált utat alakíthatunk ki Öreghegyen. Ennek a beruházásnak a kivitelezése már elkezdődött. Folytatjuk a csapadékvízelvezető-hálózat fejlesztését: az első ütemet már lezártuk, a második ütemben a meglévőket újítjuk fel, vagy új elvezetőket alakítunk ki ott, ahol még nincs. Ezek az eredmények mind javítják a dorozsmaiak komfort érzetét" – magyarázta Mihálffy Béla. "Emellett számos tervünk van még. Ilyen a Hősök ligetében a közvilágítás fejlesztése, a városrészben lévő árkok felújítása, de folyamatosan javítjuk majd a Subasán, Sziksóson és Öreghegyen élők életminőségét!" – mondta.

"Szomorúan tapasztalom, hogy politikai ellenfeleim azokkal a már meglévő döntésekkel kampányolnak, amelyeket a dorozsmaiak és a városrész jelenlegi képviselői harcoltak ki" – jegyezte meg a választási kampány kapcsán a képviselő.

AJÁNLJUK:

Batári Dávid: Meg kell tartani a szegedi egyetemistákat

Felszámolná a közlekedési káoszt Sebőkné Dobos Zsuzsanna

IKV-reformot sürget a belváros képviselőjelöltje

Korponyai Ernő fecskeházakkal tartaná a fiatalokat választókerületében

Szente László: Van egyfajta politikai kiábrándultság a jelenlegi városvezetéssel szemben

Több nőt szeretne a közéletbe Chovanecz Kata

Halkó Pál odafigyelne Alsóváros infrastrukturális és közösségi fejlesztésére is

Csorba Ágnes: Égetően fontos a Holt-Tisza rehabilitációja a Kecskés-telepen élőknek is

Ócsárolás helyett problémákat oldana meg Molnár István Attila

Kothencz János: Folytatni kell közösségépítést a lakótelepen

Tímárné Horváth Magdolna: Hely nélkül nincs közösségi élet

Közösség és család – ezek motiválják Fekete György képviselőjelöltet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.