Politika

Felszámolná a közlekedési káoszt Sebőkné Dobos Zsuzsanna

Felszámolná a közlekedési káoszt Sebőkné Dobos Zsuzsanna

2019. szeptember 19., csütörtök
Felszámolná a közlekedési káoszt Sebőkné Dobos Zsuzsanna

A 12-es választókerület Fidesz-KDNP által támogatott képviselőjelöltje napi szintű kapcsolatot teremtene az oktatási intézmények vezetőivel, út- és járdarekonstrukciót végezne el, átalakítaná a parkolási rendszert és újragondolná a kerékpáros- és a tömegközlekedést.

Sebőkné Dobos Zsuzsanna 37 éve pedagógusként dolgozik, a legutóbbi 25 évben a móravárosi iskolában tanított földrajzot és testnevelést, jelenleg is az intézmény tanára, korábban három éven át az egyetem testnevelési tanszékén is oktatott. A 12-es egyéni választókerületben a Fidesz-KDNP támogatásával induló képviselőjelölt életét a pedagógia határozta meg, tapasztata viszont sokrétű, már a 1998-as és a 2002-es választásokon is jelölt volt.2002-ben például az ő szülői kezdeményezésére nyerte vissza önállóságát az akkor 75 éves fennállását ünneplő Petőfi Sándor Általános Iskola.

"Céljaim között szerepel a Petőfi Sándor Általános Iskola és a művelődési ház, illetve a 12-es körzetben működő óvodák szakmai támogatása, a vezetőkkel való mindennapos kapcsolat kialakítása a felmerülő problémák megoldása érdekében" - hangsúlyozta a képviselőjelölt. Sebőkné Dobos Zsuzsannaegyetért Nemesi Pál gazdaságfejlesztési stratégiájával.

"A város lemaradt az elmúlt 17 év alatt, láthatóan nem fejlődik, ezt egy stagnálásnak is nevezhetjük, kiugró teljesítményt nem tud felmutatni a városvezetés"

- jelentette ki.

Az Algyői út és a Ladvánszky utca találkozásába tervezett csomóponttal kapcsolatban azt mondta, úgy tudja, visszadobták az önkormányzat pályázatát, mert az túl volt árazva. "Ezt a beruházást újra kell tervezni megfelelő műszaki- és költséghatékonysági vizsgálatokkal még ebben a pályázati körben, mert a csúcsforgalomban nagyon komoly problémák vannak" - mondta, hozzátéve, hogy Petőfitelep és Tarján városrész közötti töltésszakasz is nagyon rossz állapotban van, a gyalogos- és kerékpáros forgalmat rendezni kell, hogy megfelelő biztonsággal lehessen közlekedni. "Támogatom azt a fejlesztési tervet, aminek a célja, hogy a lakosság telefonon keresztül bejelenthesse az úthibákat. A választókerületemben sajnos gyalogosjárdák is sok helyen széttöredezettek, a babakocsival való közlekedés is nehézkes" - jelentette ki. A képviselőjelölt problémaként jelölte meg a Szegeden érvényben lévő, szervezetlen és költséges parkolási rendszert, amelynek az átszervezését sürgette. Átfogó környezetvédelmi stratégia alapján szorgalmazza a kerékpáros- és a tömegközlekedés széles körű újragondolását. Sebőkné Dobos Zsuzsana fontosnak tartja továbbá az egyedül élő, nyugdíjas emberek segítő szolgálatának létrehozását és támogató szolgálat megszervezését, illetve a 12-es körzetben a szépkorúaknak szóló rendezvények támogatását. Beruházási tervei között a Balatoni utca sportpályájának öltözőkkel való fejlesztését, illetve a körtöltés baktói szakaszán, a buszvégállomásnál található erdős terület erdei ügyességi pályává alakítását tűzte ki célul. A képviselőjelölt telefonon és személyesen is kereste a választópolgárokat a kampány során, és sok pozitív tapasztalatot szerzett, és azt vette észre, hogy nyitottak voltak az állampolgárok.

AJÁNLJUK:

Batári Dávid: Meg kell tartani a szegedi egyetemistákat

Felszámolná a közlekedési káoszt Sebőkné Dobos Zsuzsanna

IKV-reformot sürget a belváros képviselőjelöltje

Korponyai Ernő fecskeházakkal tartaná a fiatalokat választókerületében

Szente László: Van egyfajta politikai kiábrándultság a jelenlegi városvezetéssel szemben

Több nőt szeretne a közéletbe Chovanecz Kata

Halkó Pál odafigyelne Alsóváros infrastrukturális és közösségi fejlesztésére is

Csorba Ágnes: Égetően fontos a Holt-Tisza rehabilitációja a Kecskés-telepen élőknek is

Ócsárolás helyett problémákat oldana meg Molnár István Attila

Kothencz János: Folytatni kell közösségépítést a lakótelepen

Tímárné Horváth Magdolna: Hely nélkül nincs közösségi élet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.