Írjon nekünk

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek – 2013

Ha Ön hírportálunk oldalainak látogatója, akkor elfogadja az alábbi feltételeket:

Általános rendelkezések, szerzői jogok:

 • A hírportálon fellelhető valamennyi szöveges, fotós, multimédiás és egyéb tartalom a kiadó Leonardo Kft. szellemi tulajdonát képezi.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a hírportál szerkesztősége nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. előzetes írásos hozzájárulása vagy beleegyezése nélkül tilos a hírportál egészének vagy bármely részének illetve felületének feldolgozása, értékesítése, újraközvetítése, megjelentetése. Az engedély nélküli vagy jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és az okozott anyagi, erkölcsi, szakmai és egyéb károk megtérítését.
 • A hírportáltól csak linkelt hivatkozással lehet szöveges, fotós, multimédiás és egyéb tartalmakat felhasználni.
 • A hírportálon a hírügynökségektől származó és felhasznált szöveges, fotós, multimédiás és egyéb tartalmi anyagok szintén szerzői jogvédelem alatt állnak.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a hírportál szerkesztősége pontos, hiteles, objektív információk és hírek közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Olvasói hozzászólások

 • A hírportál olvasói hozzászólásaiban, kommentjeiben közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban a kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség semmifajta kontrollt nem végez, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a hozzászólásokban elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség fenntartja magának a jogot arra, hogy egyes hozzászólásokat töröljön és moderáljon.
 • A hírportál olvasói hozzászólásai, kommentjei nem használhatók arra, hogy olyan információkat, adatokat tegyenek közzé rajtuk, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket és jogszabályokat.
 • A hírportál olvasói hozzászólásai, kommentjei nem használhatók reklámtevékenység folytatására kivéve, ha erre a kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. írásos engedélyt ad.
 • A hírportál olvasói hozzászólásaiba, kommentjeibe nem tölthető fel semmilyen, a hatályos törvényekbe, jogszabályokba ütköző szöveges, fotós, multimédiás tartalom.
 • A hírportál olvasói hozzászólásaiba, kommentjeibe nem tölthető fel, nem helyezhető el a portál technikai rendszerének működését bármilyen módon befolyásoló kód.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a hozzászólások, kommentek lehetőségét korlátozza vagy felfüggessze.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség nyomatékosan felhívja mindenki figyelmét, hogy tartsák be a kulturált véleménynyilvánítás szabályait! A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség fenntartja magának a jogot arra, hogy azokat, akik durván és rendszeresen megsértik ezen szabályokat, kitiltsa a hozzászólásból.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség nyomatékosan felhívja mindenki figyelmét, hogy mint hozzászóló, kommentező, a beírások és hozzászólások tartalmáért és következményeiért maga vállal minden jogi és egyéb felelősséget.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség kéri olvasóit, ha saját személyüket vagy más személyt érintő, a fenti alapelvekkel ellentétes hozzászólást, kommentet talál, akkor jelezze szerkesztőségünknek, illetve lépjen velünk kapcsolatba! Ezzel nagymértékben segíti a kiadó és a szerkesztőség azon törekvését és célkitűzését, mely pontos, hiteles, objektív információk és hírek közlését, a tiszta tartalom szolgáltatását célozza!

Kattints a kommenteléshez

Kommentek