Írjon nekünk
Itt kell lenned, hogy elhidd
Itt kell lenned, hogy elhidd
Itt kell lenned, hogy elhidd
Itt kell lenned, hogy elhidd
Itt kell lenned, hogy elhidd
Itt kell lenned, hogy elhidd
Itt kell lenned, hogy elhidd
Itt kell lenned, hogy elhidd

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek – 2013

Ha Ön hírportálunk oldalainak látogatója, akkor elfogadja az alábbi feltételeket:

Általános rendelkezések, szerzői jogok:

 • A hírportálon fellelhető valamennyi szöveges, fotós, multimédiás és egyéb tartalom a kiadó Leonardo Kft. szellemi tulajdonát képezi.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a hírportál szerkesztősége nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. előzetes írásos hozzájárulása vagy beleegyezése nélkül tilos a hírportál egészének vagy bármely részének illetve felületének feldolgozása, értékesítése, újraközvetítése, megjelentetése. Az engedély nélküli vagy jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és az okozott anyagi, erkölcsi, szakmai és egyéb károk megtérítését.
 • A hírportáltól csak linkelt hivatkozással lehet szöveges, fotós, multimédiás és egyéb tartalmakat felhasználni.
 • A hírportálon a hírügynökségektől származó és felhasznált szöveges, fotós, multimédiás és egyéb tartalmi anyagok szintén szerzői jogvédelem alatt állnak.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a hírportál szerkesztősége pontos, hiteles, objektív információk és hírek közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Olvasói hozzászólások

 • A hírportál olvasói hozzászólásaiban, kommentjeiben közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban a kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség semmifajta kontrollt nem végez, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a hozzászólásokban elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség fenntartja magának a jogot arra, hogy egyes hozzászólásokat töröljön és moderáljon.
 • A hírportál olvasói hozzászólásai, kommentjei nem használhatók arra, hogy olyan információkat, adatokat tegyenek közzé rajtuk, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket és jogszabályokat.
 • A hírportál olvasói hozzászólásai, kommentjei nem használhatók reklámtevékenység folytatására kivéve, ha erre a kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. írásos engedélyt ad.
 • A hírportál olvasói hozzászólásaiba, kommentjeibe nem tölthető fel semmilyen, a hatályos törvényekbe, jogszabályokba ütköző szöveges, fotós, multimédiás tartalom.
 • A hírportál olvasói hozzászólásaiba, kommentjeibe nem tölthető fel, nem helyezhető el a portál technikai rendszerének működését bármilyen módon befolyásoló kód.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a hozzászólások, kommentek lehetőségét korlátozza vagy felfüggessze.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség nyomatékosan felhívja mindenki figyelmét, hogy tartsák be a kulturált véleménynyilvánítás szabályait! A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség fenntartja magának a jogot arra, hogy azokat, akik durván és rendszeresen megsértik ezen szabályokat, kitiltsa a hozzászólásból.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség nyomatékosan felhívja mindenki figyelmét, hogy mint hozzászóló, kommentező, a beírások és hozzászólások tartalmáért és következményeiért maga vállal minden jogi és egyéb felelősséget.
 • A kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. és a szerkesztőség kéri olvasóit, ha saját személyüket vagy más személyt érintő, a fenti alapelvekkel ellentétes hozzászólást, kommentet talál, akkor jelezze szerkesztőségünknek, illetve lépjen velünk kapcsolatba! Ezzel nagymértékben segíti a kiadó és a szerkesztőség azon törekvését és célkitűzését, mely pontos, hiteles, objektív információk és hírek közlését, a tiszta tartalom szolgáltatását célozza!

Kattints a kommenteléshez

Kommentek