Politika

"Meg kell tartani a szegedi egyetemistákat"

"Meg kell tartani a szegedi egyetemistákat"

2019. szeptember 17., kedd
"Meg kell tartani a szegedi egyetemistákat"

Batári Dávid Újrókus Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltjeként nem nyugszik bele a Búvár tó helyzetébe, a városrészben egyre súlyosbodó illegális szemétlerakásba, valamint a város megtartóerejének csökkenésébe.

A szegedi születésű képviselőjelölt egyetemi tanulmányait is a városban folytatta. "Zavar, hogy a korunkbeli emberek kimennek külföldre azért, mert Szegeden nem látják a jövőjüket. Nekik szeretném megteremteni azt a várost, ahol jövőt tervezhetnek maguknak" – foglalta össze ambícióit Batári.

A képviselőjelölta 4-es egyéni választókerület választóival személyesen tartja a kapcsolatot – lakossági fórumokon találkozhatnak vele, valamint egy családi napon. A jelölt úgy véli, Újrókus számos megoldandó problémája közül fontos a köztisztaság rendbetétele. "A választókerületemben élők életét a hétköznapokban befolyásolja a parkolóhelyek hiánya.

Emellett számomra az is érthetetlen, hogy nincs fogorvosi rendelő, ezért Újszegedre járnak át kezelésre az emberek" – sorolta Batári.

A képviselőjelölt szerint a közvilágítás is fejlesztést igényel Újrókuson, illetve az illegális szemétlerakást sem nézheti tétlenül a városrész képviselője. "Sokan panaszkodnak, hogy idegen autókkal érkeznek külterületekről, majd a behurcolt szemetet kidobják Újrókuson. Ez elfogadhatatlan!" – mondta a képviselő, aki szerint égető kérdés a Búvár tó helyzete is.

AJÁNLJUK:

Batári Dávid: Meg kell tartani a szegedi egyetemistákat

Felszámolná a közlekedési káoszt Sebőkné Dobos Zsuzsanna

IKV-reformot sürget a belváros képviselőjelöltje

Korponyai Ernő fecskeházakkal tartaná a fiatalokat választókerületében

Szente László: Van egyfajta politikai kiábrándultság a jelenlegi városvezetéssel szemben

Több nőt szeretne a közéletbe Chovanecz Kata

Halkó Pál odafigyelne Alsóváros infrastrukturális és közösségi fejlesztésére is

Csorba Ágnes: Égetően fontos a Holt-Tisza rehabilitációja a Kecskés-telepen élőknek is

Ócsárolás helyett problémákat oldana meg Molnár István Attila

Kothencz János: Folytatni kell közösségépítést a lakótelepen

Tímárné Horváth Magdolna: Hely nélkül nincs közösségi élet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.