Közélet

"Van egyfajta politikai kiábrándultság a jelenlegi városvezetéssel szemben"

"Van egyfajta politikai kiábrándultság a jelenlegi városvezetéssel szemben"

2019. szeptember 27., péntek
"Van egyfajta politikai kiábrándultság a jelenlegi városvezetéssel szemben"

Gyógyszerek házhoz szállítása, a kamerarendszer fejlesztése, a köztéri szemetesek számának növelése, járdák, köz- és bicikliutak felújítása, a polgárőrség megerősítése és parkosítás. Ezek a legfőbb tervei Szente Lászlónak, a 13-as egyéni választókerület Fidesz–KDNP által támogatott képviselőjelöltjének.

Szente László 1966-ban született Szegeden, és azóta is itt él a városban, igazi lokálpatrióta, három fiú édesapja. Az Űrhajós utcában nőtt fel és még mindig Tarjánban lakik, jelenleg a Budapesti körúton. 1985-ben érettségizett a Rózsa Ferenc Gimnázium és Szakközépiskolában, majd megszerzett autóvillamossági szerelő végzettségével egyből a Szegedi Közlekedési Kft.-nél kezdett el dolgozni. Lojalitását mi sem bizonyítja jobban, hogy a mai napig ugyanott dolgozik, jelenleg a szervizüzem egyik csoportvezetője.

29 éve szakszervezeti vezető is, 2007 óta a Munkástanácsok Csongrád Megyei Szövetségének elnöke, és már második ciklus óta az országos szövetség felügyelőbizottságának elnöke. Aktivistaként a korábbi önkormányzati választásokon már részt vett a szegedi Fidesz-KDNP jelöltjeinek kampányában, most pedig úgy döntött, ő próbálja jobbra fordítani a tarjániak életét. Szente László programjában kiemelt helyet kaptak az idősek, az érdekükben – csatlakozva Nemesi Pál független polgármesterjelölt elképzeléseihez –házhoz vinnék a gyógyszereket, és kamerarendszert telepítenének nemcsak a közterületekre, hanem a lépcsőházakba is.

"Nagyon sok egyedül élő idős lakik a környezetemben, és az ő biztonságérzetükön biztosan javítana a kamerarendszer kiépítése"

– mondta a képviselőjelölt, aki szerint elengedhetetlen a rossz állapotban lévő járdák, köz- és bicikliutak felújítása is. Szente László megválasztása esetén megerősítené a polgárőrséget, növelné a közbiztonságot, parkosítaná a városrészt, köztéri sporteszközöket helyezne ki, és a parkolóhelyek hiányának megszüntetése érdekében újakat létesítene. A köztéri szemetesek számát növelné, és szerinte azokat sokkal többször kellene üríteni. A 13-as számú egyéni választókerület Fidesz-KDNP által támogatott képviselőjelöltje a kampány során nagyon sok emberrel találkozott személyesen, és nagyon sokan támogatásukról is biztosították. "Van egyfajta politikai kiábrándultság a jelenlegi városvezetéssel szemben" – osztotta meg tapasztalatait Szente László.

AJÁNLJUK:

Batári Dávid: Meg kell tartani a szegedi egyetemistákat

Felszámolná a közlekedési káoszt Sebőkné Dobos Zsuzsanna

IKV-reformot sürget a belváros képviselőjelöltje

Korponyai Ernő fecskeházakkal tartaná a fiatalokat választókerületében

Szente László: Van egyfajta politikai kiábrándultság a jelenlegi városvezetéssel szemben

Több nőt szeretne a közéletbe Chovanecz Kata

Halkó Pál odafigyelne Alsóváros infrastrukturális és közösségi fejlesztésére is

Csorba Ágnes: Égetően fontos a Holt-Tisza rehabilitációja a Kecskés-telepen élőknek is

Ócsárolás helyett problémákat oldana meg Molnár István Attila

Kothencz János: Folytatni kell közösségépítést a lakótelepen

Tímárné Horváth Magdolna: Hely nélkül nincs közösségi élet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.