Mutatjuk, hogy készül a legpuhább sült gesztenye
A szegedi őszi esték illata már messziről érezhető. Ennyire egyszerű a tökéletes, krémes sült gesztenye otthoni elkészítése.
A szegedi őszi esték illata már messziről érezhető. Ennyire egyszerű a tökéletes, krémes sült gesztenye otthoni elkészítése.
A szegedi „palacsintaháború” kapcsán egy mélyebb titok derült ki. A Mars téri siker a palacsinta iránti rajongást bizonyítja.
Meglepő változások a szegedi húsárak frontján. Az ausztrál kenguru felsál ára vetekszik a marhacomb árával!
A Tiszában újra megjelent a folyami rák. Régen Szegeden hétköznapi fogás volt, ma újra felfedezzük.
A magyar vendéglátás legújabb sikerei egyértelműen Szegedre helyezték a fókuszt. A csúcsminőséget idén a Michelin-kulcs fémjelzi.
A hűvösebb idő beköszöntével egyetlen étel sem testesíti meg jobban az otthon melegét és a gyors komfortot. Ez a melegszendvics.
Egy külföldi félrehallásból lett gasztrolegenda. Szegedi gulyásként egyáltalán nem azt tálalják, amit gondolnánk.
A csevapcsicsa, miccs és mititei ma már városunkbanban is otthon vannak. A balkáni húsrudak hódítanak Szegeden is, de mi közöttük a különbség?
Ízek és közösség egy helyen. Hatvan csapat rotyogtatott kakaspörköltet a szentmihályi bográcsokban.
A Belvárosi híd csordultig telt emberekkel, egy fűszálat sem lehet leejteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.