Kulcsmozzanat a passzírozás a halászlé elkészítésekor – állítja Kádár-Németh Matild konyhafőnök.…
Elolvasom a cikket...Nyolcadik alkalommal ad otthont a Széchenyi tér a Toros Pálinkafesztiválnak március 15-e és 19-e között.…
Első alkalommal rendezik meg az Olasz Gasztronómiai Világhetet; a november 21. és 27. között 105 országban 1300 eseményt felvonultató kezdeményezés magyarországi programjainak Budapest és Szeged ad otthont.…
Alig egy héttel a San Sebastián-i filmfesztivál után a filmcsillagokat nemzetközi sztárséfek váltják az észak-spanyolországi tengerparti városban, ahol a vasárnap kezdődő Gastronomika elnevezésű gasztronómiai konferencián Magyarország a díszvendég.…
„Minden, ami Csongrád megye!” – ezzel a jelszóval rendezte meg Szent István-napi rendezvényét az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, ahol hatvan standnál mutatták meg megyénk kulturális, gasztronómiai értékeit, kézműves hagyományit, valamint épített örökségét.…
Az Év Strandétele díjat idén a kecskesajtos-bazsalikomos Big Mekk nyerte - közölte Kardos Gábor, a balatoni büfékultúra és kínálat megújítását célzó versenyt tavaly elindító Balatoni Kör szóvivője az MTI-vel szerdán.…