Kenguru vs. marha: Megéri az egzotikus vadhúst választani Szegeden?
Meglepő változások a szegedi húsárak frontján. Az ausztrál kenguru felsál ára vetekszik a marhacomb árával!
Meglepő változások a szegedi húsárak frontján. Az ausztrál kenguru felsál ára vetekszik a marhacomb árával!
A Tiszában újra megjelent a folyami rák. Régen Szegeden hétköznapi fogás volt, ma újra felfedezzük.
A magyar vendéglátás legújabb sikerei egyértelműen Szegedre helyezték a fókuszt. A csúcsminőséget idén a Michelin-kulcs fémjelzi.
A hűvösebb idő beköszöntével egyetlen étel sem testesíti meg jobban az otthon melegét és a gyors komfortot. Ez a melegszendvics.
Egy külföldi félrehallásból lett gasztrolegenda. Szegedi gulyásként egyáltalán nem azt tálalják, amit gondolnánk.
A csevapcsicsa, miccs és mititei ma már városunkbanban is otthon vannak. A balkáni húsrudak hódítanak Szegeden is, de mi közöttük a különbség?
Ízek és közösség egy helyen. Hatvan csapat rotyogtatott kakaspörköltet a szentmihályi bográcsokban.
A Belvárosi híd csordultig telt emberekkel, egy fűszálat sem lehet leejteni.
A városvezetés ellehetetleníti a rendezvények szervezését
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.