Írjon nekünk

Vélemény

Drága Polgármester Úr, Mi Lacink! Ez itt Szeged!!!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/kag.jpg

Megjelent:

A nagy sikerre való tekintettel folytatjuk vasárnapi fikciós sorozatunkat, amelynek ez a második része.

Drága Botka Úr!

Uralkodása 17 éve alatt csodálatosat fejlődött szeretett városom, városunk, Szeged, ami a Mi Utolsó Bástyánk (tudja, mire gondolok!!!)

Bár a fiam pár éve Budapestre költözött dolgozni, de ez a mocskos Orbán miatt van, és az unokám sem éldegél már itt mellettem a kis szobában, mert ő Londonba ment futárnak. A Fityeszes Viktorka miatt!!!! Nem azért mentek el, mert itt nem tudtak megélni az alacsony szegedi fizetések miatt, mert mi kis pénzből is kijöttünk. Nem! Tudom, hogy Orbán Viktor miatt mentek el, bár ezt ők nem mondták.

Másik unokám tavaly végzett a Szegedi Egyetemen, de a városban csak 130 ezer forintért tudott volna dolgozni, ami Orbán Viktor hibája, mert a fizetésekről NEM BOTKA ÚR TEHET. Most Kecskeméten dolgozik 420 ezer nettóért egy multinál, és kénytelen naponta ingázni. Orbán miatt!!!!

Ja, persze most mondogatja ez a Nemesi, hogy kellene ide ipar, meg új munkahelyek, de NAGYON IGAZA VAN MAGÁNAK LACI, amikor azt mondta, hogy mi van ha ezek a jól fizető multik, magyar nagycégek egyszer csak úgy döntenek, hogy elmennek???? Akkor inkább ne is legyenek! Megoldjuk mi szegediek nélkülük is. Nem kell a pénzük és a modern gúgli irodájuk. (Legalább csönd van és nem dáridóznak itt.) Nem leszünk mi Debrecen, ahol egyszerre ÖT gyár épül, mert ez itt SZEGED!!!

Botka Úr! Ön az én hősöm, mert 17 éve harcol a DIKTATÚRA ellen. Vagyis 9, mert előtte MI voltunk hatalmon, de akkor minden JOBB volt: a Feri is az igazat mondta Őszödön (akkor még szerettem, volt idő, hogy nem, de most megint szeretem és Klárikát is.)

Drága Laci! „Orbán leváltása az életem!” – ezt Maga mondta, és mélyen egyetértek Magával és támogatom a harcában. Az én életem is erről szól. Most meg jön ez a Nemesi és azt mondja, fel fogja építeni a harmadik szegedi hidat. Orbán, a kormány meg ez a hülyenevű fidesssszzzes, aki Magát is kritizálni MERTE meg segít neki. Ilyen áron viszont NEM KELL HÍD Szegedre. Itt ne építsen a fidessssszzzz semmit!!!!! Mert ez itt SZEGED!

Most persze azzal támadják IGAZTALANUL önt, Drága Polgármester úr, hogy akkor sem építette meg a harmadik hidat, amikor MI voltunk hatalmon, pedig hatszor vagy hétszer megígérte, de MINDENKI tudja, hogy Orbán Viktor miatt nem építette meg már akkor se. Akkor is Orbán tehet erről, ha Medgyessy Péternek, majd Gyurcsány Ferencnek és utána Bajnai Gordonnak hívták a miniszterelnököt, Maga pedig ott ült a Parlamentben az anyja mellett 2010-ig. Mert ezek a fidesssszzzzesek mindenhol ott vannak. Meg az ügynökeik.

Drága Polgármester Úr! Sokan, itt a szomszédaimra is gondolok, már nem hiszik el Magának, hogy ezekből a csudálatosan szép és színes láátványtervekből, amiket Ön rajzolt, és amik Szeged gyönyörű jövőjét mutatják, valaha bármi is lesz. Mert a múltkoriakból sem lett semmi! (Orbán miatt!!!) És mert per pillanat jobban érdekli őket, hogy mi lesz a mindent összekakáló hajléktalanokkal, zombidrogosokkal és azzal a zülléssel, amit mostanában tapasztalni szeretett városunkban, Szegeden, hogy az alacsony fizetésekről már ne is beszéljek. (Ez SEM az Ön hibája, hanem mindenki másé, akinek a dolga lenne rendben tartani a várost, például a rendőröké!!!) De ne hallgasson a rossz májú emberekre (fidesssszzzesek lettek biztosan), mert csak a szart képesek köpködni, már elnézést.

Meg kell velük értetni, hogy nem azért nem lett semmi a korábbi évek szép és színes terveiből, vagy a harmadik hídból, mert ÖN, Drága Botka Úr, nem akarta; hanem mert Orbán Viktor elintézte, hogy ne lehessen semmi ezekből. Mert Vitya és a fideSS csak ROMBOLNI képes. Diktatúra van!!!! Mi vagyunk a szabadság utolsó bástyája.

Szerető üdvözlettel:

Egy rajongója

(Rózsika)

U.I: A 13.500 forint azért jól jönne jövőre, mert iszonyatosan drága az élet Szegeden. Sírva kérem, Tóth Péterből pedig ne csináljon alpolgármestert. Nem azért, mert Jobbikos (ők már a barátaink), hanem mert akkor elveszítjük a szomszédaink másik felét is, akik eddig velünk voltak. A többieket már elhappolta előlünk ez a Nemesi Pál.

Tovább olvasom

Vélemény

Íme, ami a kedélyes “Botka László-interjúból” kimaradt az Indexen

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/kag.jpg

Megjelent:

Szerző:

A “teljesség igénye nélkül” mutatunk néhány hírt, tényt, ami nem fért bele a 60 perces one man show-ba, amit Szeged polgármestere lenyomott az Indexen csütörtökön.

Tovább olvasom

Politika

Örülhet a szegedi jobboldal, pedig Botka László nyerte a választást

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/kag.jpg

Megjelent:

Mert a neheze már megvan és most jött el az ő idejük. El is mondjuk, hogy miért.

Tovább olvasom

Vélemény

Lábbal tiporták Botka emberei a szólás- és véleményszabadságot szombaton

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.
/var/www/szegedma.hu/web/stab/kag.jpg

Megjelent:

Szerző:

Botkáék szerint ilyen a szabadság városa.

Tovább olvasom

Aktuál