Közélet

Brutális tömeg Szeged független polgármesterjelöltje mögött!

Brutális tömeg Szeged független polgármesterjelöltje mögött!

2019. szeptember 7., szombat
Brutális tömeg Szeged független polgármesterjelöltje mögött!

Elképesztően sokan mentek el, hogy megkóstolhassák Nemesi Pál halászléjét. A hivtalos becslések alapján közel kétezer ember fordult meg a "sárga sarokban" a XIII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon. Megnéztük a "piros sarkot" is.

Immár biztosan kijelenthető, óriási tömegeket mozgat meg Szeged független polgármesterjelöltje. Nemesi Pál már pénteken is kénytelen volt bőven

kitolni sajátos fórumát a rengeteg kíváncsi szegedi miatt

, de ami ma történt a Partfürdőn, olyat talán még sosem lehetett látni a "sárga sarokban". Vagyis a Nemesi Pál vezetette szövetség bérelt területéna XIII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon.

A hivatalos becslések alapján közel kétezer ember fordult meg és volt ugyanis kíváncsi Nemesi Pál csapatának halászléjére, illetve magára a független polgármesterjelöltre, akinek akadt dolga bőven. Nem csak főzte, merte és porciózta a leveseket segítőivel együtt, de mindenkihez volt egy-két jó szava. Annál is inkább, mivel nem készültek ekkora tömegre; ételből ugyanis csak 650 adagot tudtak készíteni. A többieknek maradt a jó szó!

Döbbenet volt látni, milyen sokan mentek el a Partfűrdőre és ültek le a Nemesis asztalokhoz.

Természetesen megnéztük, mi a helyzet Botka Lászlóéknál, akik hagyományosan komoly "erődemonstrációt" szoktak tartani a halfesztiválon: zenével, tánccal, étellel és itallal.

Ez most sem maradt el, számos szatelit szervezet állt össze, de érdekes módon a tavalyihoz képest nem tudtak akkora tömeget megmozdítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.