Közélet

Ilyen nagyívű látványtervekkel kábította már a szegedieket Botka László

Ilyen nagyívű látványtervekkel kábította már a szegedieket Botka László

2019. augusztus 26., hétfő
Ilyen nagyívű látványtervekkel kábította már a szegedieket Botka László

Aztán mutatjuk, mi lett belőlük.

Botka László imád rajzol(tat)ni. Most épp a minden évben előkerülő "Tisza Szeged főutcája" ígéretét turnéztatja, de

nem most először játssza el

, hogy szép, színes rajzokat mutogat a szegedieknek. - Újjáépül a szegedi vár vízi bástyája- mondta a település polgármestere csütörtökön a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján. - Jövőre eredeti formájában helyreállítjuk a Rondellát, mely meggyőződésem szerint Szeged új jelképe lesz - tette hozzá Botka László, és ennek a mondatnak immár 16 éve, ezt ugyanis 2003-ban bírta mondani. A bástya azóta is áll, de nem éppen úgy néz ki, mint ezeken az impozáns látványterveken.

Hanem így néz ki:

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv - KEOP pénzből(1,5 milliárd forint + 300 millió saját forrás) elkészült partfal rekonstrukciója sem éppen olyan lett, mint ezeken a látványterveken, de az tény, hogy legalább a betonlépcsők megépültek, így azokon gond nélkül ott lehet hagyni az üres üveget egy-egy italozás után.

És most ilyen:

És ezekből mi lett?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.