Politika

Fidesz: Botka eddig 7 alkalommal ígért új hidat Szegednek, de nem lett belőle semmi

Fidesz: Botka eddig 7 alkalommal ígért új hidat Szegednek, de nem lett belőle semmi

2019. június 26., szerda
Fidesz: Botka eddig 7 alkalommal ígért új hidat Szegednek, de nem lett belőle semmi

Közleményt küldött szerkesztőségünknek is a szegedi Fidesz, amiben azt írják: bár Botka László eddig hétszer ígérte meg a harmadik szegedi hidat, az egészből semmi nem lett. Most azt írták, Bartók Csaba garantálja, hogy megépül az új híd, amennyiben a Fidesz veheti át a város irányítását.

Íme a Fidesz közleménye, amit változtatás nélkül mutatunk:

"Összesen hét alkalommal ígért eddig új hidat Szegednek Botka László, de sosem lett az ígéreteiből semmi. A Fidesz garanciát vállal arra, ha elnyeri a választók bizalmát most ősszel, a kormánnyal összefogva megépítik a 3. tiszai hidat.

A korabeli Délmagyar-tudósításokat összeszámolva kiderül, Botka eddig összesen hét alkalommal hitegette a szegedieket azzal, új hidat épít a Tisza fölött. Ezekből az ígéreteiből sem lett semmi.

Botka csak ámította Szeged polgárait a hídépítéssel, de soha nem tett semmit.

Már 2002-ben is azzal kampányolt, hidat épít. 17 éve ígérgeti az új hidat, de látszik, hogy sem ereje, sem tehetsége nincsen már a hídépítéshez. Amennyiben a Fidesz győz az önkormányzati választásokon,

mi garantáljuk, hogy a kormányzat támogatásával megépítjük a nélkülözhetetlen harmadik hidat. "Erre személyesen is garanciát vállalok"

- mondta Bartók Csaba, a Fidesz helyi elnöke. (Fidesz szegedi szervezete)"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.