Fidesz: Botka eddig 7 alkalommal ígért új hidat Szegednek, de nem lett belőle semmi

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Közleményt küldött szerkesztőségünknek is a szegedi Fidesz, amiben azt írják: bár Botka László eddig hétszer ígérte meg a harmadik szegedi hidat, az egészből semmi nem lett. Most azt írták, Bartók Csaba garantálja, hogy megépül az új híd, amennyiben a Fidesz veheti át a város irányítását.

Íme a Fidesz közleménye, amit változtatás nélkül mutatunk:

“Összesen hét alkalommal ígért eddig új hidat Szegednek Botka László, de sosem lett az ígéreteiből semmi. A Fidesz garanciát vállal arra, ha elnyeri a választók bizalmát most ősszel, a kormánnyal összefogva megépítik a 3. tiszai hidat.

A korabeli Délmagyar-tudósításokat összeszámolva kiderül, Botka eddig összesen hét alkalommal hitegette a szegedieket azzal, új hidat épít a Tisza fölött. Ezekből az ígéreteiből sem lett semmi.

Botka csak ámította Szeged polgárait a hídépítéssel, de soha nem tett semmit.

Már 2002-ben is azzal kampányolt, hidat épít. 17 éve ígérgeti az új hidat, de látszik, hogy sem ereje, sem tehetsége nincsen már a hídépítéshez.

Amennyiben a Fidesz győz az önkormányzati választásokon,

mi garantáljuk, hogy a kormányzat támogatásával megépítjük a nélkülözhetetlen harmadik hidat. “Erre személyesen is garanciát vállalok”

– mondta Bartók Csaba, a Fidesz helyi elnöke.

(Fidesz szegedi szervezete)”

Előző sztori

Hat hosszú hétvégénk lesz 2020-ban

Következő sztori

Szűkült a Cserepes sori szegregátum, de nem tudni mikor számolják fel végleg