Belvárosi tavak képződtek Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ingyenes alvázmosási lehetőséggel kecsegtet a Roosevelt téri parkoló.

Szinte már meg sem lepődünk azon, hogy egy kiadósabb esőzés után gigantikus tócsák alakulnak ki városszerte. Korábban több alkalommal is fotógalériákkal és videókkal mutattuk be, milyen komoly hiányosságok vannak a szegedi vízelvezetés terén. Az egyik legkritikusabb helyszín a Honvéd téri játszótér, ahol gyakran atlantiszi állapotok uralkodnak a tavaszi záporok idején, a csütörtöki zivatar nyomán viszont most a Roosevelt téren képződtek kisebbfajta tavak.

–Ha lenne egy kis humorérzéke a városvezetésnek, halakat telepítene ezekbe a pocsolyákba, hiszen két halászcsárda is van a közelben. Ehelyett marad az ingyenes alvázmosás lehetősége. A felújításra szánt súlyos milliókból nem futotta egy plusz csatornafedőre? – írta egyik olvasónk, aki az alábbi fotókkal illusztrálta, mire is gondol valójában.

Olvasónk kérdése azért is elgondolkodtató, mert az Oskola utcát, a Stefániát, valamit a Roosevelt téri játszóteret is nemrégiben rekonstruálták, a beruházás pedig nem okozott felhőtlen örömöt a szegediek körében. Korábban egyebek mellett balesetveszélyes táblárólvízelvezetési problémáról számoltunk be, legutóbb pedig egy rendszerszintű, kivitelezési érthetetlenségre hívták fel a figyelmünket az érintettek, de már a teraszozó vendégek is nehezményeztek egyet s mást.

Előző sztori

145 km/h sebességgel ütközött frontálisan, halálos balesetet okozott

Következő sztori

Taroltak a szegedi tanulók az országos szakmai versenyeken