Politika

Baranyi szerint ezt a házat újították fel Ujhelyinek 30-40 millióért

Baranyi szerint ezt a házat újították fel Ujhelyinek 30-40 millióért

2019. március 26., kedd
Baranyi szerint ezt a házat újították fel Ujhelyinek 30-40 millióért

Baranyi Sándor egy minapi interjúban azt állította: Ujhelyi István szőregi házának felújítását a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül. A volt vezérigazgató részletesen is beszélt erről, elmondása szerint külön kapcsolattartó intézte a képviselő házának 30-40 milliós felújítását. Mi most megmutatjuk a házat, amiről Baranyi beszélt.

Összességében 30-40 milliós hála formájában a Szeviép finanszírozta Ujhelyi István házfelújítását –

állítja Baranyi Sándor

, aki szerint a hatalmas telken álló ingatlant kívül-belül teljesen felújították, a nyilászáróktól kezdve a fűtési rendszeren át, az energetikai hálózatig mindent kicseréltek és újjávarázsoltak. Erről a házról van szó, de az utca nevét, ahol található nem írjuk le, mert Ujhelyi István válása óta már nem él itt.

A hatalmas telken álló ingatlan első részében a nagy családi ház áll, mögötte pedig egy wellness-részleg egy különálló házban: jakuzzival, úszómedencével és kondigépekkel.

(Legalábbis a felújítás után így nézett ki Baranyi elmondása szerint – a szerk.)

A "Wellness házikó"

A nagy és meghitt bulikra nem csak a wellness részleg lehetett azonban alkalmas, hanem az a borospince is, amia hatalmas kert közepén áll. Ez domborodik ki a földből, melyhez egy kő lépcsősor vezet le.

A borospince

A kert legvégében egy privát tó található, ez igen ritkaságnak számít a homokos talajon. A tavat egy pihenőpark veszi körül kisebb erdővel és sétánnyal.

Fák árnyékában bújik meg a meghitt kis tavacska

Baranyinak van bizonyítéka - Botka azóta is hallgat

A

szegedi Fidesz felszólította Ujhelyit, hogy álljon ki és valljon színt

, mint ahogy

az országos kormánypártok is reagáltak

a botrányos hírre. Ujhelyi a Facebookon

tagadta Baranyi állításait, de dokumentumokkal (például számlákkal) nem igazolta a mondandóját

. Úgy tudjuk,

Baranyi Sándor dokumentumokkal tudja igazolni, hogy milyen konstrukcióban és pontosan mennyi pénzt költöttek el a ház felújítására.

Botka László, szegedi polgármester is érintett az ügyben egyébként, vele kapcsolatban is igen komoly kijelentéseket tett Baranyi Sándor, amiket

ebben a cikkünkben gyűjtöttünk össze

. A polgármester azonban semmit nem reagált a súlyos állításokra, és nem kért helyreigazítást sem, noha az önkormányzat eddig

képes volt egy faültetéssel kapcsolatos hír miatt is

„helyreigazítással” fenyegetőzni, ha szerintük nem pontosan jelent meg a hír.

Ám Baranyi Sándor erős mondatait, amiben kenőpénzekkel hozza kapcsolatba Botka Lászlót, azóta sem cáfolták meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.