Hírzóna

Helyreigazítás

Helyreigazítás

2019. március 11., hétfő
Helyreigazítás

Az önkormányzat helyreigazítási kérelmet küldött a Szentháromság utcai fásításról készült cikkünk miatt, de az elküldött kérdéseinkre még mindig nem kapott választ szerkesztőségünk, hogy tisztázzuk azokat az információkat, melyeket Hüvös László képviselő mondott, melyek szerint a Modern Városok program indulása után várt ki az önkormányzat, hogy pályázati pénzből valósulhasson meg a beruházás. A helyreigazításnak helyt adunk, mert célunk, hogy pontos információk jelenjenek meg portálunkon.

A www.szegedma.hu címen elérhető Szeged Ma elnevezésű internetes sajtótermékben 2019. március 7. napján megjelent "Már ültetik a fákat a Szentháromság utcán" című médiatartalom "A 19 millió forintos beruházás a Modern Városok programban, kormányzati támogatással valósul meg." közlése valótlan tényként állítja, hogy a beruházás kormányzati támogatással valósul meg. A valóság ezzel szemben az, hogy a beruházás teljes egészében önkormányzati forrásból valósul meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.