Politika

Közlemény: Ujhelyi valljon színt a házfelújításának pénzügyeiről, de Botkának is tisztáznia kell magát!

Közlemény: Ujhelyi valljon színt a házfelújításának pénzügyeiről, de Botkának is tisztáznia kell magát!

2019. március 21., csütörtök
Közlemény: Ujhelyi valljon színt a házfelújításának pénzügyeiről, de Botkának is tisztáznia kell magát!
Hírportálunkat a Szegedi Törvényszék P.20.616/2019/12. sz. ítéletével a következők közlésére kötelezteHelyreigazítás:„A 2019. március 21. napján megjelent cikkben: „Közlemény: Ujhelyi valljon színt a házfelújításának pénzügyéről, de Botkának is tisztáznia kell magát” című cikkünkben a szegedi Fidesz közleménye és Baranyi Sándor alapján valótlanul híreszteltük, hogy dr. Ujhelyi István házának felújítását a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül.”
A szegedi Fidesz közleményt juttatott el szerkesztőségünknek Baranyi Sándor, a SZEVIÉP volt vezérigazgatójának legújabb állításai miatt. Ő ugye azt mondta, hogy a SZEVIÉP fizette Ujhelyi házának 30-40 milliós felújítását. Mutatjuk a Fidesz közleményét:

"Megdöbbentő részletek jelentek meg a napokban a Délmagyarország hasábjain. Ebben a Szeviép egykori vezérigazgatója azt állítja, Ujhelyi István házának felújítását a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül. Itt az idő, hogy Ujhelyi István elszámoljon, és színt valljon a házfelújításának körülményeiről. Az sem várathat magára, hogy Botka László tisztázza annak körülményeit, miért a baloldali politikához közel álló fővállalkozókért lobbizott Ujhelyi Istvánnal szövetségben.

A Szegedi Fidesz és minden szegedi polgár arra kíváncsi, milyen további kapcsolat lehetett a bevándorláspárti helyi baloldal vezetői, Botka László és Ujhelyi István, valamint a csődbe ment spanyol cég között, különös tekintettel arra, hogy az egykori cégvezető szerint az M43-as autópálya munkálataiban és a szegedi 1-es villamos felújításában csak akkor vehettek részt, ha beálltak egy, az akkori baloldali politikai vezetés által támogatott fővállalkozó alá.

Milyen érdeke fűződött Botka Lászlónak és Ujhelyi Istvánnak ahhoz, hogy egy Magyarországon addig ismeretlen spanyol multinacionális építőipari vállalatért lobbyzzanak a térségben az M43-as építésekor? Milyen érdeke fűződött Botka Lászlónak ahhoz, hogy Szegeden csak nagy nemzetközi, vagy a baloldali politikához kapcsolódó magyar vállalkozás végezhetett fővállalkozóként munkákat?

Botka Lászlónak és Ujhelyi Istvánnak arra is választ kell adnia, hogy ki és milyen pénzekkel számolt el feléjük a beruházások után?

Ezért felszólítjuk a szegedi baloldal bevándorláspárti vezetőit, valljanak színt a város közvéleménye előtt a tisztázatlan anyagi ügyeikről!

Szegedi Fidesz"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.