Vélemény

Botka Lászlóék nem bírják elviselni, hogy megjött a szegediek hangja

Botka Lászlóék nem bírják elviselni, hogy megjött a szegediek hangja

2019. június 29., szombat
Botka Lászlóék nem bírják elviselni, hogy megjött a szegediek hangja

A kis Vuk előbújt a lyukból, bár ne tette volna! Védeni akarta a Főnököt, de megint ártott vele.

Botka László most nem lehet túl boldog emiatt.

Jól láthatóan egyre nehezebben viseli Botka László és csapata, hogy megjött a szegediek hangja, és

noha brutális hadjárat indul ellenük a baloldali lakájmédiában, mégisegyre többen merik kimondani a véleményüketBotka Lászlóról és a szerintük nem éppen hasító városvezetésről. Szegednek hangja lett!

Zokon vették és a városházi, közpénzből fizetett,

nyíltan baloldali lakájmédiában

eddig veszettül nekirongyoltak a véleménye miatt:

Zakar Péternek

Nemesi Pálnak

(aki kamarai elnökként bírálta Botka László "iparellenes" nézeteit és akkor még sehol nem volt semmiféle politikai szereptől)

Rovó Lászlónak

Kiss-Rigó Lászlónak

Ádám Attilának

Németh Lászlónak

és még hosszasan lehetne folytatni a sort, de ez is elég példának.

Előbújt a kis Vuk és segíteni akart

Most újabb szintet zuhant Botka László házi újságja:

nem más, mint a kis Vuk ugyanis mentőcikket próbált írni, mert az mégsem járhatja Szegeden, hogy orvosprofesszorok (is) csak úgy kritizálják a Főnököt, vagyis Botka Lászlót.

Tényleg Vuk a szerző (saját névvel nem merte vállalni ezt a remek dolgozatot, és az impresszumban sincs nyoma), kis is fotóztuk:

Vuk megpróbálta cáfolni Németh Lászlónak,az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnökének szavait, aki elegánsan, de

tényszerűen kritizálta Botka Lászlót

, illetve elmondta, hogy a klinikákat nem az önkormányzat pénzéből fejleszették és fejlesztik.

“Sokmilliárdos beruházások ezek, amik saját erőből és uniós forrásokból valósulnak meg, amiket a jól megírt pályázatok és a lobbierő eredményez. Ezek mind az egyetem sikerei, nem a városvezetésé, mert nehéz az önkormányzattal való párbeszéd, hiszen semmilyen szakmai kapcsolat nincs a város és a klinikai központ között”

– fejtette ki Németh. Kis Vuk azonban előjött a tuti infóval és védekezéssel: "Németh amnéziás", mert az önkormányzat utat szélesített és a "bekötötte a klinkákat" a tömegközlekedésbe! Értik, tisztelt Olvasók? Kis Vuk szerint - ezen gondolat mentén haladva,

Botka László akár el is zárhatta volna a Klinikákat a tömegközlekedéstől, de ő annyira jófej volt, hogy inkább küldött arra néhány trolit!

Csak halkan kérdeznénk meg: vajon nem ez lenne a természetes egy városvezetéstől? Nem az lenne a dolga egy városvezetésnek, hogyha már Szeged és a szegediek "ölébe hullott" egy sok-sok milliárdos modern klinikai központ, ahol BETEGEKET kezelnek, akkor illik őket segíteni az odajutásban? Úgy néz ki, Botka László városában ez nem természetes, hanem kegy! Botka László és házi médiája pedig véletlenül sem arrogáns, pusztán csak kegyes. Ugye?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.