Vélemény

Szeged liberális blogja lebaloldalizta Botka újságját, azok meg sírva fakadtak

Szeged liberális blogja lebaloldalizta Botka újságját, azok meg sírva fakadtak

2019. június 28., péntek
Szeged liberális blogja lebaloldalizta Botka újságját, azok meg sírva fakadtak

Botka László, vagyis a városházi lakájmédia vezető bértollnoka azon kesereg, hogy nem hívták meg egy bejárásra. Mutatunk valamit, aminek talán köze lehet mindehhez.

Javában épül a Szent Gellért Fórum Szegeden, vagy ahogy mindenki ismeri a szegedi stadion, ennek pedig lesz egy bejárása hamarosan. Erre azonban csak

  • a Rádió88-at
  • a Szeged Televíziót
  • a Katolikus Rádiót
  • a Délmagyarországot
  • a Szegedma.hu-t és az
  • az MTI-t

hívták meg. Tehát Botka László önkormányzati televíziója ott lehet, de

a nyíltan baloldali propagandát ostobán toló, ismert és elismert szegedi professzorokat, gazdasági szakembereket nyíltan kioktató, véleményük miatt ellenük lejárató hadjáratot indító szeged.hu-ból már nem kérnek.

Ezen a városházi lakájmédia főszerkesztője megsértődött, főleg miután közölték vele: egyszerűen tényleg nem látják ott szívesen, ennyi az egész.

Megsértődött!

Garai Szakács László (gszl) igencsak elbizakodott találgatásokba bocsátkozott, hogy vajon miért nem hívták meg, de nem volt jó nyomon. Az igazság ugyanis vélhetően az, amit Szeged liberális blogja, a Szegeder írt meg, ami nyíltan lebaloldalizta az egyébként tényleg totál baloldali propaganda-kiadványt.

(Azt, hogy a Szegeder "független" lap vagy blog lenne, érdemes erőteljes fenntartásokkal kezelni, mert olyan jó nevű, "független" szerzők írnak oda "cikkeket", mint a kormányellenes tüntetések szervezéséről elhíresült, Szeged LMBT+ közösségét bőszen támogató, kormányellenes aktivista: Tarnay Kristóf Ábel, aki hajlamos még a valóságot is elkendőzni, ha amögött "fideszes akciót" vél látni. Ilyenkor mondjuk a saját kommentelői teszik helyre.)

Botka Lászlót lehet ugyan imádni, főleg, ha meg is fizeti (közpénzen), de egyre inkább úgy látszik:

Garai olyannyira túltolta az ajnározást, illetve ezzel párhuzamosan a mocskolódást, hogy az visszaütött.

Botka László pártját ugyanis

már csak 8,4% támogatja Szegeden

, ami történelmi mélypont! Ami viszont ennél is jobban fájhat odaát, hogy

noha brutális hadjárat indul ellenük a baloldali lakájmédiában, mégis egyre többen merik kimondani a véleményüket Botka Lászlóról. Szegednek hangja lett!

Ezt pedig még Garai Szakács sem tudja többé megakadályozni, ahogy Botka sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.