Kulcsmozzanat a passzírozás a halászlé elkészítésekor – állítja Kádár-Németh Matild konyhafőnök.…
A szakember szerint, a mai városlakó ember elsősorban hobbiállatként tudja elképzelni a nyulat, nem a tányérján felszolgálva, ezért a nyúlhús elenyésző részét teszi ki a hazai húsfogyasztásnak. A magyar kormány az egészséges…
A nyilvános illemhelyet a Belvárosi híd alatt üzemelő vendéglátóegység bérlőjének kellett nyitva tartania, ám mivel idén parlagon hever a terület – lévén senki sem akart több mint félmilliót fizetni havonta az önkormányzatnak…
Gasztronómiai ínyencségekkel, sztárfellépőkkel, ejtőernyősökkel és jótékonysági akciókkal várja az érdeklődőket hazánk egyik legrangosabb a halfesztiválja.…
Szeptember első hétvégéjén immár huszadik alkalommal rendezik meg Szegeden a Nemzetközi Tiszai Halfesztivált, hazánk egyik legnagyobb és legrangosabb gasztronómiai és kulturális rendezvényét.…
Hazánk egyik legnagyobb és legrangosabb gasztronómiai és kulturális rendezvényévé nőtte ki magát a Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, mely szeptember első hétvégéjén immár tizenkilencedszer várja három helyszínen az érdeklődőket.…
Felvették a Magyar Értéktárba a szegedi halászlevet – döntött Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. A szeptember ötödikén kezdődő XVIII. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválon szervezői szerint ez a rangos elismerés is tovább növelheti a szegedi…
Kétszáz mázsa hal várja az augusztus 31. és szeptember 2. között megrendezett XVI. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválra kilátogató közönséget.…
A gasztronómiai vetélkedőre eddig harminckét csapat nevezett Magyarországról és a Vajdaságból. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Soraya E. Álvarez, Kuba magyarországi nagykövet asszonya.…
A három hónapos szünet után újra indult a Halra Magyar, Halra Bor! halételfőző versenyben a szakmai zsűri egy igazi szegedikumot díjazott.…