Írjon nekünk

Hírzóna

Jó reggelt, Szeged! – Az önkormányzat nem foglalkozik a buszmenetrenddel

Megjelent:

Kezdje a napot a hétfői szegedi hírek átböngészésével!

Mint azt megírtuk, egy felháborodott olvasó a 90-es járat rendszeres menetrendcsúszásáról írt nekünk, amit magunk is ellenőriztünk. Mindamellett, hogy mi is hatalmas csúszásokat tapasztaltunk, olvasónkhoz hasonlóan, utasként felhívtuk a Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. (DAKK) diszpécserét, aki nekünk is azt mondta, hogy az önkormányzatnak, mint a szolgáltatás megrendelőjének többször jelezték a problémát, megoldási javaslattal a csúcsidőn kívüli és csúcsidejei menetrenddel kapcsolatosan, de egyelőre nem történt lépés az ügyben.

Martonosi Éva lett az új címzetes főjegyző. Mózes Ervin címzetes főjegyző nyugdíjba vonulása után ideiglenesen a hivatalt vezető Martonosi Évára esett a választás, aki korábban az önkormányzat általános aljegyzője volt.

Gusztustalan látványt nyújtanak az ivókutak a Széchenyi téren. Ugyan működőképesek, de állapotuk gyomorforgató érzést vált ki. Kétszer is meggondolja az ember, hogy igyon-e belőle. A kutakat már többször felújították, de most ismét renoválásra szorulnának.

Tegnap arról is beszámoltunk, hogy újraindulhat a vasúti közlekedés Szeged és Szabadka között.

A Szegedi Férfi Vízilabdacsapat 6-6-os döntetlent játszott az éllovas Nagykanizsa otthonában a vízilabda OB I./B felsőházi rájátszásában. A zalaiak négy góllal is vezettek, Csányi László fiai azonban remek végjátékot produkálva döntetlenre mentették a rangadót. A szegediek trénere annak ellenére bizakodó, hogy már nem a saját kezükben van a sorsuk.

A hétvége legfontosabb szegedi sporteseményeit ITT olvashatja.

Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

Félmilliót ad a Médiatanács a szegedi filmfesztivál közönségdíjas alkotásának

Megjelent:

Szerző:

Még másik három magyar filmszemle-győztest is díjaz.

Tovább olvasom

Hírzóna

A magyar óvodarendszer Európa élvonalához tartozik

Megjelent:

Szerző:

Bódis József oktatási államtitkár szerint.

Tovább olvasom

Baleset

Kisteherautó és kocsi karambolozott Sándorfalván

Megjelent:

Szerző:

Egy ember megsérült.

Tovább olvasom

Aktuál