Sport

Így állhat fel a Pick Szeged a következő szezonban

Így állhat fel a Pick Szeged a következő szezonban

Két igazolás már a zsákban, alakul a jövő csapata.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 30., szombat
Így állhat fel a Pick Szeged a következő szezonban

Az OTP-Bank Pick Szeged már gőzerőkkel készül a következő szezonra. Igazolások formájában szeretné a klub a versenyképességét növelni a 2024-25-ös évre. Ketten már aláírtak a Tisza-parti együtteshez, további erősítések várhatók, körvonalazódik a csapat arca.

A norvég válogatott oszlopos tagja a jobbátlövő. (Fotó: Petter Arvidson / BILDBYRÅN)

 

Ahogy beszámoltunk róla több világklasszist is megkörnyékezett már a Pick Szeged, egy esetleges klubváltás kapcsán. Tobias Grondahl, Miguel Sanchez, Jim Gottfridsson, Sander Sagosen, Magnus Rod, Máthé Dominik, Jérémy Toto és Lazar Kukic neve is szóba került.

Azóta Gotrfridsson maga is cáfolta az átigazolást, Máthé Dominik pedig aláírt a Kielce csapatához.

Két új játékos már biztosan lesz a Szeged keretében, hiszen Tobias Thulin és Janus Smárason csatlakozik nyáron a Tisza-parti együtteshez.

Az általában megbízható, kézilabda átigazolásokkal foglalkozó RT Handball szerint egy ütős szegedi csapat állhat össze, amennyiben megvalósulnak az általuk is beharangozott transzferek.

A frissen szerződtetett svéd kapus és izlandi irányító mellett a már Szegeden játszó Mario Sostaric, Sebastian Frimmel, Borut Mackovsek szerepel a külföldi portál által összeállított, jövő évi Pick Szeged kezdőben. Szerintük ebből a felállásból két fogaskerék hiányzik: a Nantes beállója Jérémy Toto és a Kolstad átlövője Magnus Rod.

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.