Sport

A sztárirányító tagadja szegedi aláírását

A sztárirányító tagadja szegedi aláírását

Tovább folytatódik az átigazolási pletyka.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 28., csütörtök
A sztárirányító tagadja szegedi aláírását

Ahogy beszámoltunk róla, sajtóhírek szerint az OTP-Bank Pick Szeged a Flensburg irányítójára, Gottfridssonra vetette ki hálóját. Erre reagálva a német sztárcsapat cáfolta ezeket a híreszteléseket, miszerint jövő szezonban is számolnak a svéd játékossal.

Fotó: Christoffer Borg Mattisson/Handbollslandslaget

 

Jim Gottfridsson nagyon közel áll a megállapodáshoz a Pick Szegeddel. A klubok megegyeztek egymással, a Szeged kivásárolja őt a Flensburggal kötött szerződéséből - írta az RTHandball.

Az SG Flensburg-Handewitt sportigazgatója, Holger Glandorf vetett véget a pletykáknak, a Handball Worldnek tett nyilatkozatával.

Ha egy klub ki akarná vásárolni Jimet a szerződéséből, akkor fel kellene vennie velünk a kapcsolatot. Ez viszont nem történt meg

- mondta a német csapat sportigazgatója.

Gottfridssont 2025-ig szerződés köti jelenlegi csapatához.

Maga a játékos is megszólalt a lehetséges átigazolással kapcsolatban. A Flensburg pénteken este a Balingen vendégeként nyert 34–32-re a Bundesligában, a mérkőzést követően pedig a DYN mikrofonjába cáfolta meg a svéd irányító, hogy aláírt volna a Pick Szegeddel.

Még nem tudom, hol fogok játszani 2025-től, még nem terveztem meg a jövőmet a családommal

- idézi a Handball World a játékost, majd úgy fogalmaz a német szakportál, Gottfridsson kifejezetten tagadta, hogy bármelyik csapathoz is aláírt volna 2025 nyarától.

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Borítókép: Christoffer Borg Mattisson/Handbollslandslaget

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.