Közélet

Hosszú idő után jelentkezett saját körzetéből Mihálik Edvin, de a fő problémára most sem sikerült reagálnia

Hosszú idő után jelentkezett saját körzetéből Mihálik Edvin, de a fő problémára most sem sikerült reagálnia

2022. november 4., péntek
Hosszú idő után jelentkezett saját körzetéből Mihálik Edvin, de a fő problémára most sem sikerült reagálnia

Mint arról korábban beszámoltunk, egyre több kritika éri Mihálik Edvin zöld tanácsnokot a választópolgárok részéről, amiért elhanyagolja saját körzetét és elsősorban az országos politika irányába húz. Ennek ékes példája volt, amikor arról posztolt a fiatal politikus, hogy Gelencsér Ferenccel a Momentum elnökével Botka Lászlónál járt, akivel a következő időszak legfontosabb politikai kérdéseiről egyeztetett. A hozzászólók szembesítették a képviselőt az Odessza városrészben uralkodó szemét- és hajléktalanhelyzetről. Mihálik ekkor kínos magyarázkodásba kezdett.

https://szegedma.hu/2022/10/szembejott-a-valosag-mihalik-edvinnel

Ennek nyomán a jobboldali pártok is felszólaltak Mihálik tevékenységével kapcsolatban. Német Ferenc fideszes önkormányzati képviselő többek között arra hívta fel lapunk figyelmét, hogy Mihálik Edvin csupán pár száz méterre lakik a Máltai Szeretetszolgálat épületétől, ahol a legtöbbször azok az ittas hajléktalanok hangoskodnak, akik nem mehetnek be a menekültszállóra, ennek ellenére nem foglalkozik a problémával.

A Mi Hazánk képviseletében Dr. Tímár Tamás arról tartott sajtótájékoztatót a Vörösmarty Mihály Általános Iskola előtt, hogy egyre rosszabb a közbiztonság az oktatási intézmény közvetlen közelében.

Kifejtette, információik szerint egy több tagból álló csoport évek óta vegzálja a helyieket, kimerítve a garázdaság, a koldulás és a köztisztasági szabálysértés vétségét.

Ezzel az a probléma, hogy a gyerekek és az őket iskolába kísérő szülők egyaránt félnek, nem szívesen jönnek errefelé, pedig muszáj. Az agresszív hajléktalanok megszólítják őket, kéregetnek, tarhálnak tőlük. Ez a magatartás nem megengedhető!

HÚZTA ALÁ.

Ráadásul a Mi Hazánk úgy tudja, KORÁBBAN ENNEK A BANDÁNAK VOLT A TAGJA AZ A SZEMÉLY IS, AKIT A RENDŐRSÉG KÉT HAJLÉKTALAN BRUTÁLIS MEGGYILKOLÁSa miatt életfogytiglani börtönre ítéltek.

https://szegedma.hu/2022/10/gyilkosokat-is-megtur-soraiban-az-odesszai-bunbanda-a-mi-hazank-szerint

Mindezek fényében többször is kerestük Mihálik Edvint, ám egyetlen megkeresésünkre sem reagált. A politikus hosszú idő után ismét a saját választókörzetéből jelentkezett, de ezúttal sem reagált a fent említett problémákra.

A zöld tanácsnok a legújabb posztjában arról emlékezett meg, hogy Újszegeden bezár az összes posta. (Mint arról beszámoltunk, az elszabaduló energiaárak miatt a vidék városok közül Szegeden zár be ideiglenesen a legtöbb posta, szám szerint tizenkettő. A teljes listát IDE KATTINTVA találja.)

A momentumos politikus újfent nem aratott osztatlan sikert megnyilvánulásával: ezúttal is több jelezték neki a hajléktalanhelyzetet, más arra hívta fel a figyelmét, hogy többet kellene a saját körzetével foglalkoznia, de akadt olyan hozzászóló is, aki szerint elég lett volna csak a posta képét megosztania.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.