Szembejött a valóság Mihálik Edvinnel

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A zöld tanácsnok szerdán arról posztolt Facebook-oldalán, hogy Gelencsér Ferenccel a Momentum elnökével – aki nemrégiben Nyilas kifejezést használva buzdított a közösségi médiában – Botka Lászlónál járt, akivel a következő időszak legfontosabb politikai kérdéseiről egyeztetett.

A jelek szerint Mihálik követői sem nézik már jó szemmel, hogy képviselőjük elsősorban nem a saját körzetét érintő problémákkal foglalkozik, hanem az országos politika irányába húz. Az egyik hozzászóló szembesítette a fiatal politikust, hogy miközben ő a városházán egyeztet, szeméthegyek tornyosulnak Odessza városrészben, ráadásul a közterületi padokat rendszerint kisajátítják a hajléktalanok.

A megjegyzést nem hagyhatta szó nélkül Mihálik, aki kínos magyarázkodásba kezdett, egyúttal elismerve, hogy komoly problémákkal küzdenek a választókerületben.

Az eset kapcsán megkérdeztük Német Ferenc fideszes önkormányzati képviselőt, aki lapunknak elmondta, Mihálik Edvin csupán pár száz méterre lakik a Máltai Szeretetszolgálat épületétől, ahol a legtöbbször azok az ittas hajléktalanok hangoskodnak, akik nem mehetnek be a menekültszállóra.

Szinte lehetetlen a hajléktalanoktól a közterületen tartózkodni! Névre szóló padjaik vannak, kisajátították a legtöbbet. Ott zajlik mindez Mihálik orra előtt, mégsem foglalkozik a problémával.

– jegyezte meg a képviselő.

Német Ferenc hozzátette, az újszegedieknek elegük van a határ felől érkező migránsokból is, de szerinte Mihálik álproblémának tartja a migrációt, ezért nem foglalkozik vele.

A kormánypárti képviselő emlékeztetett, a zöld tanácsnok több százezer fát ígért a kampány során.

Az a kérdés, hogy Újszegeden, a saját körzetében hány fát telepített? Ha jól számolom, egyet sem!

mondta pikírten.

Német Ferenc egyúttal arra is felhívta a figyelmet, hogy Mihálik Edvinnek köszönhetően fizetőssé válik a parkolás a Torontál téren.

Ennyit ért el a momentumos politikus a saját körzetében, nem csoda, hogy nem büszkélkedik vele.

tette hozzá.
Előző sztori

Csőtörés történt Újszegeden

Videó a cikkben!
Következő sztori

17 éves szegedi fiú és párja szervezte a migránsok csempészését