Gyilkosokat is megtűr soraiban az odesszai bűnbanda a Mi Hazánk szerint

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Szeged – 2022.10.25. Mi Hazánk Mozgalom sajtótájékoztatója a Vörösmarty iskola előtt. Képen: Tímár Tamás ügyvéd Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)

Tímár Tamás a Mi Hazánk szegedi alapszervezetének tagja az újszegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola előtt tartott sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy egyre rosszabb a közbiztonság az oktatási intézmény közvetlen közelében.

Kifejtette, információik szerint egy több tagból álló csoport évek óta vegzálja a helyieket, kimerítve a garázdaság, a koldulás és a köztisztasági szabálysértés vétségét.

Ezzel az a probléma, hogy a gyerekek és az őket iskolába kísérő szülők egyaránt félnek, nem szívesen jönnek errefelé, pedig muszáj. Az agresszív hajléktalanok megszólítják őket, kéregetnek, tarhálnak tőlük. Ez a magatartás nem megengedhető!

húzta alá.

A Mi Hazánk úgy tudja, korábban ennek a bandának volt a tagja az a személy is, akit a rendőrség két hajléktalan brutális meggyilkolásával vádol.

Tímár Tamás hangsúlyozta, mivel hosszú ideje nem javul a helyzet, felmerül a kérdés, hogy a városrész önkormányzati képviselője, Mihálik Edvin mit tesz az állapotok felszámolásáért.

A politikus emlékeztetett, Mihálik legutóbb kínos magyarázkodásba kezdett a saját Facebook-oldalán, miután már a saját követői is szóvá tették az áldatlan állapotokat.

Tímár leszögezte, a Mi Hazánk olyan intézkedéseket vár, amelyek nyomán az odesszai lakosok békében és biztonságban élhetik a mindennapjaikat.

A problémával kapcsolatban kerestük a rendőrséget és a Vörösmarty Mihály Általános Iskolát is, amint válaszolnak frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Fotó: Karnok Csaba/Délmagyar

Előző sztori

Kamerával pásztázzák a belvárosi temetőt

Következő sztori

Halálos baleset: felborult egy migránsokat szállító autó Balástyánál