Közélet

Valami végleg eltörhetett Szabó Bálintban

Valami végleg eltörhetett Szabó Bálintban

2022. október 17., hétfő
Valami végleg eltörhetett Szabó Bálintban

Vasárnap este óta gondolkodtunk, adjunk-e hírt erről, mert valami végleg elromlani látszik a szegedi botrányhős körül, aki ezúttal egy kocsmából jelentkezett be, sörrel a kezében, magyar slágereket énekelgetve.

Szabó Bálint meglehetősen aktív volt az elmúlt hónapokban: először az “országos gazdatüntetéssel” hívta fel magára a figyelmet, amit az ATV az évszázad kamujának nevezett, majd behajtott a kötcsei piknikre, ahol beszólt Orbán Viktornak, majd Superman-pózban hagyta el a rendezvényt. Később rendőrségi nyomkövetőt kapott a szegedi politikus, mert hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják. Pár napra rá azért emelt vádat ellene a Makói Járási Ügyészség, mert valótlannak ítélték az elrablását. Mindezek után egy hete bejelentette, hogy egy feltétellel ismét lemond az önkormányzati képviselői tisztségéről.

Szeged legismertebb botrányhőse körül valami végleg elromlani látszik: Szabó Bálint még tőle is szokatlan élő Facebook-videókkal jelentkezett vasárnap az oldalán.

Az egyik ilyen bejelentkezése során közölte, hogy az október 23-ára tervezett forradalom elmarad.

Az esti órákban egy szigetszentmiklósi italkimérő egységből jelentkezett, ahol sörrel a kezében, magyar dalokat énekelgetve válaszolt a kommentelők kérdésére. A szürreális élményt nem lehet szavakkal leírni, beszéljen helyettünk a videó: (a látványért kattintani kell, mert olyan elemeket tartalmaz, ami miatt nem tudjuk beágyazni a cikkbe - a szerk.)

https://streamable.com/l2pmsl

A sajátos hangulatú élőzést még két rövidebb hangulatvideó követte, ezeket már tényleg csak az erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.