Krimi

Megmutatta lábbilincsét Szabó Bálint

Megmutatta lábbilincsét Szabó Bálint

2022. szeptember 29., csütörtök
Megmutatta lábbilincsét Szabó Bálint

"Lebilincselő helyzet, az utolsó simítások..." – írta Szabó Bálint közösségi oldalán ahhoz a képhez, amelyen éppen a lábára csatolják a rendőrségi nyomkövetőt. Mutatjuk!

Mint arról a SzegedMa beszámolt, a szegedi önkormányzati képviselőt közúti veszélyeztetés bűntette és hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség.  

A megalapozott gyanú lényege szerint a képviselő egy hete Budapesten, az általa vezetett személygépkocsival egy rendőrségi konvoj tagjait a személyvédelmi feladatuk ellátásában a közlekedési szabályokat több esetben súlyosan megsértve, a szolgálati járműben utazók és mások testi épségét közvetlen veszélynek kitéve akadályozta.

A nyomozó ügyészség indítványára a Budai Központi Kerületi Bíróság szerdán elrendelte, hogy Szabó Bálint nem hagyhatja el Magyarország területét,

A BŰNISMÉTLÉS VESZÉLYÉRE TEKINTETTEL A MOZGÁSÁT NYOMKÖVETŐVEL IS ELLENŐRZIK.

Szabó meglehetősen aktív volt az elmúlt egy hónapban: először az "országos gazdatüntetéssel" hívta fel magára a figyelmet, amit az ATV az évszázad kamujának nevezett, majd behajtott a kötcsei piknikre, ahol beszólt Orbán Viktornak, majd Superman-pózban hagyta el a rendezvényt.

https://szegedma.hu/2022/09/szabo-balint-behajtott-a-kotcsei-piknikre-beszolt-orbannak-fekve-tavozott

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.