Megmutatta lábbilincsét Szabó Bálint

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

“Lebilincselő helyzet, az utolsó simítások…” – írta Szabó Bálint közösségi oldalán ahhoz a képhez, amelyen éppen a lábára csatolják a rendőrségi nyomkövetőt. Mutatjuk!

Mint arról a SzegedMa beszámolt, a szegedi önkormányzati képviselőt közúti veszélyeztetés bűntette és hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség.  

A megalapozott gyanú lényege szerint a képviselő egy hete Budapesten, az általa vezetett személygépkocsival egy rendőrségi konvoj tagjait a személyvédelmi feladatuk ellátásában a közlekedési szabályokat több esetben súlyosan megsértve, a szolgálati járműben utazók és mások testi épségét közvetlen veszélynek kitéve akadályozta.

A nyomozó ügyészség indítványára a Budai Központi Kerületi Bíróság szerdán elrendelte, hogy Szabó Bálint nem hagyhatja el Magyarország területét,

A BŰNISMÉTLÉS VESZÉLYÉRE TEKINTETTEL A MOZGÁSÁT NYOMKÖVETŐVEL IS ELLENŐRZIK.

Szabó meglehetősen aktív volt az elmúlt egy hónapban: először az “országos gazdatüntetéssel” hívta fel magára a figyelmet, amit az ATV az évszázad kamujának nevezett, majd behajtott a kötcsei piknikre, ahol beszólt Orbán Viktornak, majd Superman-pózban hagyta el a rendezvényt.

Előző sztori

Szombaton ingyen utazhatunk a zenélő villamossal

Következő sztori

Magyarország maradhat a gáz egyetlen kapuja