Közélet

Botka László megszólalt végre az önkormányzat nőverő partnerének ügyében

Botka László megszólalt végre az önkormányzat nőverő partnerének ügyében

2019. október 8., kedd
Botka László megszólalt végre az önkormányzat nőverő partnerének ügyében

De még véletlenül sem együttérzését fejezte ki a megvert nő iránt, hanem visszatámadott é

s úgy csinált, mintha neki semmi köze nem lenne polgármesterként az önkormányzati céghez vagy cégekhez, a városi gyereknaphoz, amelyet támogatott az önkormányzat és a

Polgármester Konyhájához, amin kolbászait osztogatta.

Bődületes alákérdezős propagandainterjút adott Botka László egy internetes balliberális "újságnak". Ebben az égvilágon semmi izgalmas nem lett volna, ha a polgármester nem csúsztat egy akkorát, hogy majdnem felrobbant a monitor, amin megjelent a szövege.

Botka László ugyanis megszólalt a szegedi nőverő ügyében. Ám még véletlenül sem együttérzését fejezte ki a megvert nő felé, hanem visszatámadott. Azonnal letagadott mindent és mindenkit,

amikor azt állította, nem is ismeri Szilágyi Istvánt, a Tisza Expo Zrt. vezetőjét,

aki időközben már elismerte, hogy felpofozta volt alkalmazottját

.Tehát Botka László azt állítja, hogy például ezen a Toros Fesztiválon, amin nagy erőkkel osztogatta a kolbászát, és amit a Tisza Expo szervezett, és amelyen az egyik fő támogató a szegedi önkormányzat, ő sosem találkozott a szervezővel, sőt azt sem tudja, hogy ki az.

A Torost is ez a cég szervezi, ezen a főszereplő mindig Botka László!

Pedig nagyon lelkes volt ezeken a toros bulikon: https://www.youtube.com/watch?v=Y5z0Q7Fn938&feature=youtu.be A Toros honlapján (még) egyértelműbb a kapcsolat:

Botka László ebben a mostani propagandainterjúban azt is mondta, hogy az önkormányzat nem áll kapcsolatban a Tisza Expóval. Tehát a polgármester úgy tesz, mintha tulajdonosként neki semmi köze nem lenne a "saját" cégéhez, vagyis az önkormányzat 100%-os tulajdonában álló Szegedi Városkép és Piac Kft-hez, amely viszont évente több tízmillió forintos szerződés(ek)ben áll Szilágyi István cégével.

(Ezeket egyelőre titkolják, közérdekű adatigénylésünkre sem válaszoltak - a szerk.)

Botka László lényegében letagadta a városi gyereknapot is, amelyen viszont az önkormányzat fő támogató volt; a Gyereknapi Pikniket pedig szintén Szilágyi István cége szervezi.

Botka László nem érti a problémát

Vélhetően Botka László azért ment bele ebbe az átlátszó tagadásba, mert azt hiszi, az a gond, hogy közös üzlet volt az önkormányzat (vagy cége) és a Tisza Expo között. Ám nem ez a baj! A baj az, hogy noha nyilvánvaló és Szegeden köztudott a kapcsolat a Tisza Expo és az önkormányzat között, Botka László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.