Botka László megszólalt végre az önkormányzat nőverő partnerének ügyében

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Torost is ez a cég szervezi, ezen a főszereplő mindig Botka László!

De még véletlenül sem együttérzését fejezte ki a megvert nő iránt, hanem visszatámadott és úgy csinált, mintha neki semmi köze nem lenne polgármesterként az önkormányzati céghez vagy cégekhez, a városi gyereknaphoz, amelyet támogatott az önkormányzat és a Polgármester Konyhájához, amin kolbászait osztogatta. 

Bődületes alákérdezős propagandainterjút adott Botka László egy internetes balliberális “újságnak”. Ebben az égvilágon semmi izgalmas nem lett volna, ha a polgármester nem csúsztat egy akkorát, hogy majdnem felrobbant a monitor, amin megjelent a szövege.

Botka László ugyanis megszólalt a szegedi nőverő ügyében. Ám még véletlenül sem együttérzését fejezte ki a megvert nő felé, hanem visszatámadott. Azonnal letagadott mindent és mindenkit,

amikor azt állította, nem is ismeri Szilágyi Istvánt, a Tisza Expo Zrt. vezetőjét, aki időközben már elismerte, hogy felpofozta volt alkalmazottját. Tehát Botka László azt állítja, hogy például ezen a Toros Fesztiválon, amin nagy erőkkel osztogatta a kolbászát, és amit a Tisza Expo szervezett, és amelyen az egyik fő támogató a szegedi önkormányzat, ő sosem találkozott a szervezővel, sőt azt sem tudja, hogy ki az.

A Torost is ez a cég szervezi, ezen a főszereplő mindig Botka László!

Pedig nagyon lelkes volt ezeken a toros bulikon:

A Toros honlapján (még) egyértelműbb a kapcsolat:

Botka László ebben a mostani propagandainterjúban azt is mondta, hogy az önkormányzat nem áll kapcsolatban a Tisza Expóval. Tehát a polgármester úgy tesz, mintha tulajdonosként neki semmi köze nem lenne a “saját” cégéhez, vagyis az önkormányzat 100%-os tulajdonában álló Szegedi Városkép és Piac Kft-hez, amely viszont évente több tízmillió forintos szerződés(ek)ben áll Szilágyi István cégével. (Ezeket egyelőre titkolják, közérdekű adatigénylésünkre sem válaszoltak – a szerk.)

Botka László lényegében letagadta a városi gyereknapot is, amelyen viszont az önkormányzat fő támogató volt; a Gyereknapi Pikniket pedig szintén Szilágyi István cége szervezi.

Botka László nem érti a problémát

Vélhetően Botka László azért ment bele ebbe az átlátszó tagadásba, mert azt hiszi, az a gond, hogy közös üzlet volt az önkormányzat (vagy cége) és a Tisza Expo között. Ám nem ez a baj! A baj az, hogy noha nyilvánvaló és Szegeden köztudott a kapcsolat a Tisza Expo és az önkormányzat között, Botka László

Előző sztori

Megdőlt a napi hidegrekord

Következő sztori

Nemesi Pál: A harmadik híd része egy sikeres jövőképnek Szegeden