Balhé

Elismerte a nőverést Botka beszállítója

Elismerte a nőverést Botka beszállítója

2019. október 7., hétfő
Elismerte a nőverést Botka beszállítója

Már a balliberális sajtó is foglalkozik Botka László polgármester beszállítójának nőverős akciójával. Szilágyi István elismerte, hogy megütötte alkalmazottját.

Amint arról lapunk elsőként beszámolt

, felpofozott felmondásakor egy nőt egy szegedi cégvezető, akit az önkormányzat fizet évek óta. A hölgy hangfelvételt is készített, ezen dulakodás hallatszik, majd elcsattanak a pofonok. Megírtuk azt is, hogy Botka László MSZP-s polgármester még csak egy elítélő közleményt sem adott ki az ügyben és

eddig semmilyen látható következménye nincs annak

a szegedi önkormányzatnál, hogy egy városi cégnél közpénzen foglalkoztatott rendezvényszervező megverte egyik női kollégáját. Az önkormányzat szokás szerint úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, a Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetője is csöndben van. Hírt adtunk arról is, hogy

a szegedi nők védelmében és a városban uralkodó baloldali maffiamódszerek ellen álltak ki

fideszes és a jobboldallal szövetséges civil szervezetek női képviselői, hogy felhívják a figyelmet arra: semmilyen következménye nem lett annak, hogy “Botka László udvari beszállítója és bizalmasa” megvert egy nőt. A cégvezető elismerte az RTL Híradójának, hogy valóban megütötte az asszonyt, de azt állította, megvolt erre az oka. Hogy mi, azt a műsorban elmondta.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.