Közélet

Szegedi nők: elég volt a baloldali maffiamódszerekből a városban!

Szegedi nők: elég volt a baloldali maffiamódszerekből a városban!

2019. október 4., péntek
Szegedi nők: elég volt a baloldali maffiamódszerekből a városban!

A szegedi nők védelmében és a városban uralkodó baloldali maffiamódszerek ellen álltak ki fideszes és a jobboldallal szövetséges civil szervezetek női képviselői, hogy felhívják a figyelmet arra: semmilyen következménye nem lett annak, hogy "Botka László udvari beszállítója és bizalmasa" megvert egy nőt. Ráadásul a bántalmazó azóta is városi megbízásokat kap sok millióért.„Olyan Szegeden szeretnénk élni és gyermeket nevelni, ahol az ilyen tettek következménnyel járnak és ahol társadalmilag elfogadhatatlan a nők bántalmazása” - mondták.

Mint arról a SzegedMa elsőként beszámolt,

brutálisan megverte egyik női munkatársát

a városi rendezvények, például a Polgármester Konyhája, a Borfesztivál, a Bortér, a Gyereknapi Piknik közpénzből finanszírozott, rendkívül sok éve és sokat foglalkoztatott rendezvényszervezője, közreműködője, Szilágyi István, akivel személyes jó viszonyt ápol Botka László. Az esetről megrázó hangfelvételt készített a sértett, amit bemutattunk cikkünkben. Megírtuk azt is, hogy a döbbenetes eset ellenére

nem bont szerződést a szegedi önkormányzat a nőverő partnerével

, és eddig semmilyen látható következménye nincs annak a szegedi önkormányzatnál, hogy egy városi cégnél közpénzen foglalkoztatott rendezvényszervező megverte egyik női kollégáját. Az önkormányzat szokás szerint úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, a Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetője is csöndben van, Botka László pedig még egy elítélő közleményt sem adott ki az ügyben. A szegedi jobboldallal, a Fidesszel szövetséges civil szervezetek női képviselői tartottak ma sajtótájékoztatót, akik

mélyen elítélik, hogy ez büntetlenül megtörténhetett Szegeden és azt is, hogy ezt eltussolni igyekszik Botka László. Sőt:a bántalmazó azóta is városi megbízásokat kap, sok millióért!

A sajtótájékoztatón ott volt a Fidesz-KDNP-LÉT valamennyi női képviselőjelöltje. Chovanecz Kata megrendítőnek nevezete a hangfelvételt. A kétgyermekes édesanya hangsúlyozta, hogy ami történt, az megalázó, és sérti az emberi méltóságot.

„Olyan Szegeden szeretnénk élni és gyermeket nevelni, ahol az ilyen tettek következménnyel járnak és ahol társadalmilag elfogadhatatlan a nők bántalmazása”

- tette hozzá a jelölt.

Fel kell számolni a baloldali maffiát Szegeden

- Érthetetlen, hogy Botka László az elmúlt napokban néma maradt, semmit nem kommunikált, úgy tesz, mintha semmi nem történt volna.

Botka László ne védje ezt az embert, hanem ezt az embert távolítsák el a szegediek életéből. Ennek az embernek a cége nem alkalmas és nem méltó arra, hogy bármilyen együttműködést tartson fent a várossal

- közölte Bartók Csaba, aki szerint eljött az idő, hogy felszámoljáka baloldali politikai maffiát Szegeden. „Azok az emberek képesek ilyen aljas cselekedetre, akik mögött ott áll az arrogáns hatalom. Emögött az ember mögött pedig ott van Botka László arrogáns hatalma" - hangzott el a sajtótájékoztatón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.