Írjon nekünk

Politika

Baranyi szerint ezt a házat újították fel Ujhelyinek 30-40 millióért

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Baranyi Sándor egy minapi interjúban azt állította: Ujhelyi István szőregi házának felújítását a Szeviép finanszírozta egy közbeiktatott cégen keresztül. A volt vezérigazgató részletesen is beszélt erről, elmondása szerint külön kapcsolattartó intézte a képviselő házának 30-40 milliós felújítását. Mi most megmutatjuk a házat, amiről Baranyi beszélt.

Összességében 30-40 milliós hála formájában a Szeviép finanszírozta Ujhelyi István házfelújítását – állítja Baranyi Sándor, aki szerint a hatalmas telken álló ingatlant kívül-belül teljesen felújították, a nyilászáróktól kezdve a fűtési rendszeren át, az energetikai hálózatig mindent kicseréltek és újjávarázsoltak. Erről a házról van szó, de az utca nevét, ahol található nem írjuk le, mert Ujhelyi István válása óta már nem él itt.

A hatalmas telken álló ingatlan első részében a nagy családi ház áll, mögötte pedig egy wellness-részleg egy különálló házban: jakuzzival, úszómedencével és kondigépekkel. (Legalábbis a felújítás után így nézett ki Baranyi elmondása szerint – a szerk.)

A “Wellness házikó”

A nagy és meghitt bulikra nem csak a wellness részleg lehetett azonban alkalmas, hanem az a borospince is, ami a hatalmas kert közepén áll. Ez domborodik ki a földből, melyhez egy kő lépcsősor vezet le.

A borospince

A kert legvégében egy privát tó található, ez igen ritkaságnak számít a homokos talajon. A tavat egy pihenőpark veszi körül kisebb erdővel és sétánnyal.

Fák árnyékában bújik meg a meghitt kis tavacska

Baranyinak van bizonyítéka – Botka azóta is hallgat

A szegedi Fidesz felszólította Ujhelyit, hogy álljon ki és valljon színt, mint ahogy az országos kormánypártok is reagáltak a botrányos hírre. Ujhelyi a Facebookon tagadta Baranyi állításait, de dokumentumokkal (például számlákkal) nem igazolta a mondandóját.

Úgy tudjuk,

Baranyi Sándor dokumentumokkal tudja igazolni, hogy milyen konstrukcióban és pontosan mennyi pénzt költöttek el a ház felújítására.

Botka László, szegedi polgármester is érintett az ügyben egyébként, vele kapcsolatban is igen komoly kijelentéseket tett Baranyi Sándor, amiket ebben a cikkünkben gyűjtöttünk össze.

A polgármester azonban semmit nem reagált a súlyos állításokra, és nem kért helyreigazítást sem, noha az önkormányzat eddig képes volt egy faültetéssel kapcsolatos hír miatt is „helyreigazítással” fenyegetőzni, ha szerintük nem pontosan jelent meg a hír.

Ám Baranyi Sándor erős mondatait, amiben kenőpénzekkel hozza kapcsolatba Botka Lászlót, azóta sem cáfolták meg.

Kommentek

Hírzóna

Lemondott az olasz miniszterelnök

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A kormányfő politikai opportunizmussal vádolta helyettesét, Matteo Salvinit.

Tovább olvasom

Politika

Szegedi Fidesz: Botka László aktuálpolitikai célokra használja fel még az államalapítás ünnepét is

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Közleményben reagált Botka László meglepő bejelentésére a szegedi Fidesz. Mutatjuk.

Tovább olvasom

Politika

Trükközik és az MSZP nélkül újrázna Botka László?

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A polgármester beszédéből úgy tűnt, a képviselőjelöltekhez hasonlóan ő is inkább elrejtené pártját és “civil” polgármesterjelölt lenne, nem az MSZP-é.

Tovább olvasom

Aktuál