Közélet

Jó Reggelt Szeged - Eltűnt a pad a Lófarától

Jó Reggelt Szeged - Eltűnt a pad a Lófarától

2019. február 1., péntek
Jó Reggelt Szeged - Eltűnt a pad a Lófarától

Az új, fedett megálló alól teljesen kilógott a pad a felújított Dugonics téri buszmegállóban –írtuk néhány héttel ezelőtt. Most még arrébb tették.

A héten különös módon orvosolták a problémát

, ugyanis most már sehol sincs az ominózus pad, amit sikerült teljesen használhatatlanná tenni az elhelyezése miatt. Kíváncsian várjuk, hogy mikor tér vissza a csellengő ülőalkalmatosság! A Kárpátia frontembere a Mandinernek nyilatkozott a szerdán megjelent Egyszerűen senkik vagytok című daluk kapcsán.

Nagy port kavart a nemzeti érzelmű együttes új dala,

melyben nyíltan szakít a korábban szélsőjobboldali Jobbikkal.

A dal klipjében közismert baloldali szereplők is megjelennek kitakart szemmel. A légszennyezettség az egyik legjelentősebb egészségügyi kockázati tényező. Az Egészségügyi Világszervezet szerint 8 halálesetből 1-et a légszennyezés okoz, ezért a levegőminőség javítása, a szennyezőanyagok kibocsátásának csökkentése mindannyiunk közös érdeke.Szeged levegőminősége jelenleg jó. Az elmúlt években elkészített országos légszennyező anyag leltárok adataiból azonban kiderült, hogy napjainkban a kisméretű szállópor kibocsátásához a legnagyobb mértékben a lakossági fűtés járul hozzá (közel 70 %-kal), ezért

nem mindegy, hogy mivel és hogyan fűtünk.

Belső felmérés előzte meg az újszegedi MÁV-rendelő hálapénzmentessé nyilvánítását.

A rendelő dolgozóinak közel 90 százaléka egyetértett abban,

hogy nincs helye a hálapénznek az egészségügyi rendszerben.

Balogh Zsolt szerint nem lépett előre a válogatott.A világbajnokságon 10. helyet szerzett és ezzel a céljától elmaradt magyar férfikézilabda-válogatottba három játékost adott a MOL-Pick Szeged. TegnapBánhidi BenceésBodó Richárdután a “harmadik B”, Balogh Zsolt értékelt.

Nyílt napot és szülői értekezletet

tart a hétvégén

a Szegedi Tudományegyetem február 2-án. Az általános tájékoztatás mellett előadások lesznek a diákoknak arról, hogy hogyan dolgozzák fel a stresszt a vizsgaidőszakban, és hogyan legyen több önbizalmuk.

Ha még több hírre szomjazik, kattintson.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.