Közélet

Jó Reggelt Szeged - Áthelyezték a buszmegállókat, parkolóhelyek szűntek meg

Jó Reggelt Szeged - Áthelyezték a buszmegállókat, parkolóhelyek szűntek meg

2019. február 5., kedd
Jó Reggelt Szeged - Áthelyezték a buszmegállókat, parkolóhelyek szűntek meg

A nagy buszmegálló felújítási láz áldozata lett az Ifjúsági Ház előtti trolimegálló, ugyanis azt áthelyezték a Novotelhez, míg a párját a Belvedere palota elé költöztették. Az áthelyezés következtében eltűntek a Belvedere előtti parkolóhelyek. Nem ez az egyetlen dolog, ami félresikerült a buszmegálló felújítások kapcsán.

November közepén kezdték el felújítani a Dugonics téri buszmegállót.

Mint arról beszámoltunk,

a protokollal ellentétben nem kaptunk közleményt az önkormányzattól az akkori forgalmi rend változásokkal kapcsolatban. A közlemény csak az önkormányzat által fenntartott és működtetett szeged.hu-n jelent meg – a delmagyar.hu-n sem találtunk erről cikket.

Ezáltal sokan nem értesültek arról, hogy kiveszik a forgalomból a buszmegállót.

Vádat emeltek a baloldali politikus, Czeglédy Csabával és 20 társával szemben

– közölte a Csongrád Megyei Főügyészség.A Czeglédy-vezette bűnszervezet működése során, több Magyarországon működő multinacionális vállalatnak, illetőleg vállalkozásnak közvetített diákmunkaerőt 2011 és 2017 között.A vád szerint az évek alatt 3 milliárd 254 millió 729 ezer, míg egyéb adók és járulékok tekintetében 2 milliárd 960 millió 976 ezer forint, azaz mindösszesen 6 milliárd 215 millió 705 ezer forint vagyoni hátrányt okozott az államnak.

Korábban többször is beszámoltunk róla

, hogy Szegeden kifogásolható a csapvíz minősége. Múlthéten

megpróbáltuk megfejteni a probléma okait.

A Szegedi Vízmű szakemberei múlthéten, Újszegeden végeztek ivóvízhálózat mosatást, ezen a héten a Móravárosi krt. – Vásárhelyi Pál út – Rókusi krt. – Makkosházi krt. és a Tisza által határolt területen folytatják a munkálatokat.

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű csapata 9-6-ra legyőzte a Hevület együttesét

vasárnap a férfi jégkorong OB II. 9. fordulójában.

Ha még több hírre szomjazik, kattintson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.