Sport

Gólgazdag meccsen nyert a jégkorongcsapat

Gólgazdag meccsen nyert a jégkorongcsapat

2019. február 4., hétfő
Gólgazdag meccsen nyert a jégkorongcsapat

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű csapata 9-6-ra legyőzte a Hevület együttesét vasárnap a férfi jégkorong OB II. 9. fordulójában.

A szegediek ellenfele

a bajnokság harmadik helyén álló székesfehérvári Hevület volt, amely ellen ősszel 5–3-as vereséget szenvedett a csapat.

Nem kezdték jól a találkozót a hazaiak, ugyanis másfél perc elteltével már a vezetett a Hevület. A 11. percben Toldy megduplázta a vendégek előnyét, azonban még a harmad vége előtt Varga és Barcsik góljaival egalizált a szegedi csapat. A második harmad valóságos gólparádét hozott: előbb Barcsik góljával átvette a vezetést a hazai csapat, majd három perc leforgása alatt előbb a korábbi válogatott Palkovics Krisztián, majd Németh Norbert talált a kapuba, ezzel ismét a Hevületnél volt az előny. Igaz, nem sokáig, hiszen még a harmad vége előtt Rózsahegyi duplájával és Borsos góljával visszavette a vezetést a Szeged. A záró harmad elején Gábor Balázs gólja némi reménysugarat adott a vendégeknek, azonban Rózsahegyi és Varga góljával végleg eldőlt a találkozó. Az utolsó percekben még történt egy gyors gólváltás: Pesti találatára Csanády válaszolt és ezzel beállította a 9-6-os végeredményt. A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű ezzel a győzelmével a tabella ötödik helyére lépett. A szegediek legközelebb február 10-én, vasárnap 18 órakor az éllovas KMH SE ellen játszanak hazai pályán.

Jégkorong OB II. 9. forduló

Szeged, műjégpálya 250 néző. Vezette: Wolf (Abonyi, Horváth).

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű – Hevület 9-6 (2-2, 4-2, 3-2)

Gól: Varga (2), Barcsik (2), Rózsahegyi (3) Borsos, Csanády ill. Gábor (2), Toldy, Palkovics, Németh, Pesti. Kiállítás: 30 perc ill. 10 perc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.