Gólgazdag meccsen nyert a jégkorongcsapat

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű csapata 9-6-ra legyőzte a Hevület együttesét vasárnap a férfi jégkorong OB II. 9. fordulójában.

A szegediek ellenfele a bajnokság harmadik helyén álló székesfehérvári Hevület volt, amely ellen ősszel 5–3-as vereséget szenvedett a csapat.

Nem kezdték jól a találkozót a hazaiak, ugyanis másfél perc elteltével már a vezetett a Hevület. A 11. percben Toldy megduplázta a vendégek előnyét, azonban még a harmad vége előtt Varga és Barcsik góljaival egalizált a szegedi csapat.

A második harmad valóságos gólparádét hozott: előbb Barcsik góljával átvette a vezetést a hazai csapat, majd három perc leforgása alatt előbb a korábbi válogatott Palkovics Krisztián, majd Németh Norbert talált a kapuba, ezzel ismét a Hevületnél volt az előny. Igaz, nem sokáig, hiszen még a harmad vége előtt Rózsahegyi duplájával és Borsos góljával visszavette a vezetést a Szeged.

A záró harmad elején Gábor Balázs gólja némi reménysugarat adott a vendégeknek, azonban Rózsahegyi és Varga góljával végleg eldőlt a találkozó.  Az utolsó percekben még történt egy gyors gólváltás: Pesti találatára Csanády válaszolt és ezzel beállította a 9-6-os végeredményt.

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű ezzel a győzelmével a tabella ötödik helyére lépett. A szegediek legközelebb február 10-én, vasárnap 18 órakor az éllovas KMH SE ellen játszanak hazai pályán.


Jégkorong OB II. 9. forduló

Szeged, műjégpálya 250 néző. Vezette: Wolf (Abonyi, Horváth).
Goodwill Pharma Szegedi Vízmű – Hevület 9-6 (2-2, 4-2, 3-2)
Gól: Varga (2), Barcsik (2), Rózsahegyi (3) Borsos, Csanády ill. Gábor (2), Toldy, Palkovics, Németh, Pesti.
Kiállítás: 30 perc ill. 10 perc.

Előző sztori

Jelentősen nőtt a bölcsődei férőhelyek száma és a dolgozók fizetése

Következő sztori

Tandíjat feleznek a leendő kommunikáció szakosok Szegeden