Miért csak a szimpatizánsait akarja tájékoztatni az önkormányzat?

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Azt már megszoktuk, hogy az önkormányzat nem válaszol egyetlen megkeresésünkre se, a hab a tortán, hogy most már forgalmi rendváltozással kapcsolatos közleményeket se küldenek nekünk.

Korábban a szeged.hu cikke alapján megírtuk, hogy november 19-től elkezdik a lófaránál a Tisza Lajos körúti megálló felújítását is, ezért a 76Y-os járat a Petőfi sugárút 5. számnál áll meg. A felújítás alatt álló buszmegállóban szintén megálló 8-as és 10-es troli, valamint a 20-as, 24-es és 74-es busz pedig a Földváry utcai, azaz a Honvéd téri megállóban áll meg. A 32-es és a 36-os pedig a Bódogh János utcai ideiglenes végállomásig közlekedik.

Csak a szokásos: csúszással indul a felújítás

Ehhez képest november 19-én még egy teremtett lélek sem dolgozott az említett megállóban, sőt még a munkálatok elkezdésére utaló jelet – hacsak a kukás zsákkal letakart táblát nem vesszük annak – egyáltalán nem látni. A buszok és a trolik természetesen kihagyják a Dugonics téri megállót ezzel nem kis kellemetlenséget okozva a „tájékozatlan” utasoknak.

A jelenleg ” felújítás alatt álló” buszmegálló. (Fotó: Kovács Ferenc)

Bojkottál az önkormányzat?

A protokollal ellentétben, most nem kaptunk közleményt az önkormányzattól az új forgalmi rend változásokkal kapcsolatban. A közlemény csak az önkormányzat által fenntartott és működtetett szeged.hu-n jelent meg – a delmagyar.hu-n sem találtunk erről cikket.

Ebből akár arra is következtethetünk, hogy a városvezetés csak azokat az embereket akarja tájékoztatni a mindennapos dolgokról, akik az önkormányzat által finanszírozott hírforrásokat olvassák.

Előző sztori

Nő a nyomás a déli határon: csak ezen a hétvégén 80 migránst tartóztattak fel

Következő sztori

Kétharmados többséggel nyerhet a Fidesz az EP-választáson