Sport

Labdarúgás: nem talált fogást a HFC a sereghajtón

Labdarúgás: nem talált fogást a HFC a sereghajtón

2016. május 8., vasárnap
Labdarúgás: nem talált fogást a HFC a sereghajtón
hfc_szeol02_gs

Gól nélküli döntetlenre végzett a Hódmezővásárhely a vendég Szekszárddal. Major László legénysége ezzel már hat meccse veretlen az NB III-ban.

A Tolna megyeiek az összecsapás egészében kockázatmentes, defenzív futballt játszottak, ami a

Fábián Imrét

nélkülöző vásárhelyiek elé ezen a napon megoldhatatlan feladatot állított. Marton Bencéék az egy ponttal már összességében 28 egységnél járnak, és maradtak a 14. pozícióban. A riválisok közül a Bölcske (15., 26 pontos) kikapott a Pénzügyőr otthonában, míg a Békéscsaba II. (13., 30 pontos) nyerni tudott a Honvéd-fakó vendégeként. A HFC május 15-én 17.30-as meccskezdettel az éllovas Kozármislenyt fogadja majd.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 30. forduló:

Hódmezővásárhelyi FC - Szekszárdi UFC 0-0

Hódmezővásárhely. Vezette: Radványi Ádám (Mohos Mátyás Tamás, Bornemissz Norbert).

HFC:

Bordás - Tóth J., Tóth I., Markovic, Bartyik (Lazinica 61'), Kökény, Szilágyi, Marton (Nagy 89'), Tóth A., Szabó D., Mezei.

Vezetőedző:

Major László.

Szekszárd:

Horváth - Márton, Koch, Rátkai, Királyházi (Hegedűs M. 68'), Fejes, Hegedűs E. (Nagyváradi 59'), Szabó M., Tóth P. Dallos, Arena (Ranga 83').

Vezetőedző:

Dienes Pál.

Sárga lap:

Lazinica (73'), Szabó D. (76'), ill. Dallos (68'), Tóth P. (76'). Major László:

"Nem tragédia ez a döntetlen, hiszen így megmaradt az ötpontos előnyünk a Szekszárd előtt, illetve egy pontot tudtunk a fordulóban a Bölcskére is verni. Azt hiszem, győzelemmel már majdnem teljes biztonsággal összejött volna a bennmaradás, így viszont nem dőlt el még semmi, úgyhogy folytatnunk kell továbbra is töretlenül a munkát."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.