Labdarúgás: az utolsó pillanatokban lőtt bombával nyert a listavezető a Kertész utcában + FOTÓK

2017. október 21., szombat · 2 hozzászólás

Kilencven percig úgy nézett ki, egy pontot megcsíphet az Ásotthalomtól az UTC, azonban Németh Péter bombagólja három pontot ért a listavezetőnek. Tovább »

Labdarúgás: meg kell találni a góllövő cipőt Mosonmagyaróváron

2017. október 21., szombat · Egy hozzászólás

Hosszú góltalan szériát tört meg a Szeged 2011-Grosics Akadémia a Sopron ellen, ám győznie nem sikerült Germán Tamáséknak. Erre Mosonmagyaróváron kínálkozik lehetőség a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában. Tovább »

Labdarúgás: hétszeres olasz bajnok edző is bejelentkezett az MLSZ-nél

2017. október 21., szombat · Egy hozzászólás

Érdemei elismerése mellett, de megköszönték Bernd Storck magyar futballban végzett munkáját. Bánki Erik, az MLSZ elnökségének tagja lát alkalmas magyar jelöltet arra, hogy átvegye a nemzeti tizenegy irányítását, de az első számú cél, hogy ott legyen a csapat a 2020-as Európa-bajnokságon. Interjú a kapitányváltás után. Tovább »

Labdarúgás: a Szekszárdot fogadja a HFC

2017. október 21., szombat · Hozzászólok

Október 22-én, vasárnap a Szekszárdi UFC lesz a vendége az NB III Közép csoportjában szereplő Hódmezővásárhelyi FC labdarúgó csapatának. A hazaiak továbbra is szezonbeli első győzelmükre hajtanak, ám a tapasztalatok alapján meglehetősen szoros csatára van kilátás. Tovább »

Hátország: nagyarányú győzelmek mellett egy meglepő vereség

2017. október 19., csütörtök · Egy hozzászólás

Nagyarányú győzelmek mellett az U-19-esek váratlan veresége a SZEOL SC fiatal labdarúgóinak hétvégi bajnoki mérlege. A 19 évesek a forduló rangadóján nagy mezőnyfölényük ellenére is vesztesen hagyták el a pályát az önfeláldozóan védekező és veszélyesen kontrázó mórahalmiak ellen, míg a 17 évesek a második félidőben gólparádét rendeztek. A 15 évesek ismét egy tucatot lőttek, ezúttal a Maros-partján, míg a 14 évesek meg sem álltak 14 gólig a Maros-menti UFC otthonában. A 16 évesek is kétszámjegyű sikert értek el az FK Szeged fiataljai felett, a 14 éveseknek viszont nagyon meg kellett küzdeniük a győzelemért a jó játékerőt képviselő üllésiekkel vívott találkozón. A SZEOL lányok az elmúlt heti sikert követően ezúttal egygólos mérkőzésen maradtak alul a székkutasiak ellen. Tovább »

Labdarúgás: ismét hibátlan SZEOL-hétvége

2017. október 11., szerda · Egy hozzászólás

Hét mérkőzés, hét győzelem a SZEOL fiatal labdarúgóinak hétvégi bajnoki mérlege. A 19 évesek fölényesen, míg a forduló rangadóján a 17 évesek parázs hangulatú mérkőzésen nyertek Orosházán. A 15 évesek egy tucatot lőttek, míg a 14 évesek magabiztosan nyerték a Sárrétiek elleni hazai találkozójukat. A 16 évesek, valamint a 14 évesek kétszámjegyű sikerükkel nemcsak a három pontot gyűjtötték be, de tovább javították gólkülönbségüket is, míg a lányok a helyi rivális L-IT SZEAC elleni sikerükkel ötven százalékosra javították mérlegüket. Tovább »

Fradi-gála avatta a modern makói sportkomplexumot + FOTÓK

2017. október 8., vasárnap · 3 hozzászólás

Befejeződött Makón az Erdei Ferenc téri sportkomplexum rekonstrukciója, a 402 millió forintos – 70 százalékban TAO-támogatásból megvalósult – beruházást a Makó – FTC barátságos labdarúgó-mérkőzéssel adták át vasárnap. Tovább »

Következő oldal »