Labdarúgás: édesapját szomorította az Ásotthalom csatára

2017. szeptember 22., péntek · Hozzászólok

Bravúrt hajtott végre a szerdai kupafordulóban az Ásotthalom TE, Kószó László együttese az NB III-as Hódmezővásárhelyt búcsúztatta a sorozattól: a homokháti gárdában csereként beállt Major László góllal járult hozzá csapata továbbjutásához az édesapja által irányított ellenféllel szemben. Tovább »

Labdarúgás: visszavágott a tavalyi vereségekért a Mórahalom + FOTÓK

2017. augusztus 27., vasárnap · Hozzászólok

Alaposan visszavágott a Mórahalom a Hódmezővásárhelynek a tavaly elszenvedett két vereségért: a homokhátiak jóformán az egész meccset kontrollálva, háromgólos sikert arattak a megyei derbin. Tovább »

Labdarúgás: az első győzelemért hajtanak a megyei derbin

2017. augusztus 25., péntek · Egy hozzászólás

morahalom_vasarhely34_gs

Döntetlenekkel a hátuk mögött várhatják a Csongrád megyei derbit a szombati résztvevők: a Mórahalom és a Hódmezővásárhely is két pontot szerzett az elmúlt két fordulóban – Kökény Tamásra külön kell figyelnie a hazaiaknak. Tovább »

Labdarúgás: az utolsó percekben mentett pontot a HFC a Makó ellen

2017. augusztus 19., szombat · Egy hozzászólás

labdarugas_foci_futball_gs

Kétszer is vezetést szerzett a Makó a Hódmezővásárhely ellen az NB III Közép csoportjának Csongrád megyei rangadóján, ám a hazaiak kétszer is egyenlíteni tudtak, így 2-2-s döntetlennel zárult a mérkőzés. Tovább »

Labdarúgás: túlteljesítette a szezon előtti elvárásokat a HFC

2017. június 10., szombat · Egy hozzászólás

hodmezovasarhely_budafok08_gs

A tavalyi szezon utolsó fordulójában még izgulnia kellett a Hódmezővásárhelyi FC-nek, idén azonban túlteljesítették az elvárásokat. Major László együttese az ötödik helyen fejezte be az NB III Közép csoportjának 2016/2017-es kiírását és több bravúros eredményt is sikerült elérnie. A vezetőedzővel értékeltük a szezont és egy kicsit a jövőbe is tekintettünk. Tovább »

Labdarúgás: jókor jött a Kecskemét elleni pofon a HFC-nek

2017. január 26., csütörtök · Egy hozzászólás

hfc_morahalom34_gs

Beleszaladt a késbe a Kecskemét elleni felkészülési mérkőzésen a Hódmezővásárhelyi FC, a vendégek már a félidőre beállították a 4-0-s végeredményt. Major László vezetőedző szerint ugyanakkor még jókor jött a szerda esti vereség, hiszen lehet belőle tanulni. Tovább »

Labdarúgás: pazar szériájával az élmezőnyben telel a HFC

2016. december 14., szerda · 4 hozzászólás

hfc_morahalom34_gs

Remek őszi szezont tudhat maga mögött a Hódmezővásárhelyi FC, hiszen Major László csapata a lassabb rajt után elképesztő szériát produkált és zsinórban hét mérkőzést nyert meg. Ennek is köszönhetően telelhetnek az előkelő ötödik pozícióban a bajnokság téli szünetében. Bár tavaly csak az utolsó fordulóban sikerült bebiztosítani a bentmaradást, a vásárhelyiek célja idén sem változott, ehhez pedig kitűnő alapként szolgál az ősszel megszerzett 31 bajnoki pont. Tovább »

Labdarúgás: békéscsabai vereséggel fejezte be az őszi szezont a HFC

2016. december 2., péntek · Hozzászólok

15241848_1911161055837834_6914866056305528946_n

Hamar kétgólos hátrányba került a Hódmezővásárhely Békéscsabán az NB III Közép csoportjának őszi zárófordulójának nyitómérkőzésén, s bár Máté Péter révén sikerült az első félidő végén szépíteni, a lilák egy harmadik góllal eldöntötték a három pont sorsát. Tovább »

Labdarúgás: meg tudja-e lepni a bombaformában lévő HFC-t a Mórahalom?

2016. november 18., péntek · Hozzászólok

hfc_morahalom37_gs

Két remek formában lévő csapat randevúzik vasárnap Hódmezővásárhelyen: igazán pikáns meccset tartogat az NB III Csongrád megyei rangadója, amely előtt a hazaiak részéről Bartyik Norberttel, míg a mórahalmiaktól Pócs Tamással latolgattuk a derbi esélyeit. Tovább »

Következő oldal »