Labdarúgás: visszavágott a tavalyi vereségekért a Mórahalom + FOTÓK

2017. augusztus 27., vasárnap · Hozzászólok

Alaposan visszavágott a Mórahalom a Hódmezővásárhelynek a tavaly elszenvedett két vereségért: a homokhátiak jóformán az egész meccset kontrollálva, háromgólos sikert arattak a megyei derbin. Tovább »

Labdarúgás: az első győzelemért hajtanak a megyei derbin

2017. augusztus 25., péntek · Egy hozzászólás

morahalom_vasarhely34_gs

Döntetlenekkel a hátuk mögött várhatják a Csongrád megyei derbit a szombati résztvevők: a Mórahalom és a Hódmezővásárhely is két pontot szerzett az elmúlt két fordulóban – Kökény Tamásra külön kell figyelnie a hazaiaknak. Tovább »

Labdarúgás: fiatalos lendület a HFC fakónál

2017. augusztus 22., kedd · Hozzászólok

hfc-fako

Augusztus 23-án kezdi meg a bajnoki szereplést a megyei élvonalban a Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata. Az alaposan megújult keret ez alkalommal Vinnai István és Bacsa Zsolt vezényletével rugaszkodik neki a küzdelemsorozatnak. A trénerek bizakodva tekintenek az új szezon elé. Tovább »

Labdarúgás: az utolsó percekben mentett pontot a HFC a Makó ellen

2017. augusztus 19., szombat · Egy hozzászólás

labdarugas_foci_futball_gs

Kétszer is vezetést szerzett a Makó a Hódmezővásárhely ellen az NB III Közép csoportjának Csongrád megyei rangadóján, ám a hazaiak kétszer is egyenlíteni tudtak, így 2-2-s döntetlennel zárult a mérkőzés. Tovább »

Labdarúgás: tavaszra készülhet el a fedett lelátó Vásárhelyen

2017. augusztus 4., péntek · Egy hozzászólás

hfc_esmtk10_gs

Az MLSZ szabályzatának értelmében csak olyan stadionban lehet NB III-as mérkőzést játszani, amely fedett lelátóval rendelkezik – amíg ez megépül, addig Makón játssza hazai mérkőzését a Hódmezővásárhelyi FC. Tovább »

Labdarúgás: HFC-Makó a második fordulóban – sorsoltak az NB III-ban

2017. július 25., kedd · Egy hozzászólás

mako_hfc_mj-29

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette az NB III Közép csoportjának 2017/2018-as szezonjának menetrendjét. A SZEOL, a Makó és a Mórahalom is otthon kezd, a második fordulóban rögtön jön az első megyei derbi. Tovább »

Labdarúgás: túlteljesítette a szezon előtti elvárásokat a HFC

2017. június 10., szombat · Egy hozzászólás

hodmezovasarhely_budafok08_gs

A tavalyi szezon utolsó fordulójában még izgulnia kellett a Hódmezővásárhelyi FC-nek, idén azonban túlteljesítették az elvárásokat. Major László együttese az ötödik helyen fejezte be az NB III Közép csoportjának 2016/2017-es kiírását és több bravúros eredményt is sikerült elérnie. A vezetőedzővel értékeltük a szezont és egy kicsit a jövőbe is tekintettünk. Tovább »

Labdarúgás: a Mórahalom az életéért lép pályára a Csongrád megyei rangadón

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

hfc_morahalom14_gs

Szombaton egymás ellen meccsel a két Csongrád megyei NB III-s csapat. A Mórahalom és a Hódmezővásárhely ezúttal a homokhátságon találkozik egymással, ahol a hazaiak vállát jóval nagyobb tét nyomja. Tovább »

Következő oldal »