Labdarúgás: fiatalos lendület a HFC fakónál

2017. augusztus 22., kedd · Hozzászólok

hfc-fako

Augusztus 23-án kezdi meg a bajnoki szereplést a megyei élvonalban a Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata. Az alaposan megújult keret ez alkalommal Vinnai István és Bacsa Zsolt vezényletével rugaszkodik neki a küzdelemsorozatnak. A trénerek bizakodva tekintenek az új szezon elé. Tovább »

Labdarúgás: túlteljesítette a szezon előtti elvárásokat a HFC

2017. június 10., szombat · Egy hozzászólás

hodmezovasarhely_budafok08_gs

A tavalyi szezon utolsó fordulójában még izgulnia kellett a Hódmezővásárhelyi FC-nek, idén azonban túlteljesítették az elvárásokat. Major László együttese az ötödik helyen fejezte be az NB III Közép csoportjának 2016/2017-es kiírását és több bravúros eredményt is sikerült elérnie. A vezetőedzővel értékeltük a szezont és egy kicsit a jövőbe is tekintettünk. Tovább »

Labdarúgás: a szünet után döntött a HFC Gyulán

2016. október 29., szombat · Hozzászólok

hfc_szeol_edzomerkozes02_gs

Idegenben aratott győzelmet a Hódmezővásárhelyi FC, amely az első negyvenöt perc során kettős emberelőnybe került, a fordulás után pedig három gólt szerezve három pontnak örülhetett a Békés megyei fürdővárosban. Tovább »

Labdarúgás: három góllal nyert a HFC Méhkeréken

2016. szeptember 18., vasárnap · Hozzászólok

hfc_szeol_edzomerkozes02_gs

Újabb nagy arányú győzelmet aratott a Hódmezővásárhely az NB III Közép csoportban, Major László tanítványai ezúttal az újonc Méhkeréket múlták felül 4-1-re idegenben.
Tovább »

Labdarúgás: szűk sikerrel kezdte a bajnokságot a HFC

2016. augusztus 7., vasárnap · 2 hozzászólás

hfc_bekescsaba22_gs

Akárcsak tavaly, idén is a Békéscsaba II. ellen kezdte a szezont a HFC, és akárcsak tavaly, idén is egygólos vásárhelyi győzelmet hozott ez a párosítás.
Tovább »

Labdarúgás: nyugodtabb szezont remél jövőre a HFC mestere

2016. június 11., szombat · Egy hozzászólás

hfc12_gs

Az utolsó fordulóig fenyegette a kiesés réme a Hódmezővásárhelyt az NB III Közép csoportban, Marton Bencéék azonban végül két riválisukat is megelőzték a táblázaton, ezáltal biztosítva tagságukat az osztályban a jövő szezonra. A 2015/2016-os idény végeztével Major Lászlót, a vásárhelyiek vezetőedzőjét kértük fel a csapat teljesítményének értékelésére.
Tovább »

Labdarúgás: az utolsó körben sem lazíthat a Hódmezővásárhely

2016. június 4., szombat · Egy hozzászólás

hfc_penzugyor41_gs

A hétvégén véget érnek a küzdelmek az NB III Közép csoportban. Az újonc Hódmezővásárhelynek utolsó fellépésén pontot kell szereznie a vendég ESMTK ellen, hogy matematikailag is bebiztosítsa bennmaradását az osztályban.
Tovább »

Labdarúgás: középpályása szerint a HFC-nek tanulnia kell a szezonbeli hibákból

2016. május 31., kedd · Hozzászólok

hfc_szeol30_gs

Bár jó helyzetből várhatja az utolsó fordulót, a Hódmezővásárhelyi FC bennmaradása még nem biztosított az NB III Közép csoportban. Major László legénysége számára kiemelten fontos tehát a jó eredmény a szezont lezáró hétvégén, amely előtt Szilágyi Norberttel, a gárda középpályásával vontunk rövid mérleget a csapat aktuális helyzetéről.
Tovább »

Labdarúgás: nem először duplázott csereként beszállva Szabó Dávid

2016. március 30., szerda · Egy hozzászólás

SZS20160306_hfc_ujbuda_025

Alig tizenöt perc alatt óriásit változott a Hódmezővásárhelyi FC-Budapest Honvéd II. mérkőzésen: az 54. percben még a kispestiek vezettek, azonban negyed órával később a padról beálló Szabó Dávid megfordította a meccset gyorsan szerzett két góljával. A támadó ezzel fontos pontokhoz juttatta csapatát, a harmadosztályú tagságáért küzdő együttes csatárával beszélgettünk. Tovább »

Labdarúgás: Bertók Gábor tavasszal visszakerülne a megyei labdarúgás térképére

2016. január 17., vasárnap · Hozzászólok

hfc_sandorfalva24_gs

Külön váltak egymástól a harmadosztályú Hódmezővásárhely és Bertók Gábor útjai. Az egykori gólkirály a felkészülési időszakban a megyeegybe igazolhat.
Tovább »

Labdarúgás: egymásközti játékkal zárta a hetet a HFC

2016. január 9., szombat · Hozzászólok

hfc_felkeszules_edzomeccs_promenad

Szombat délelőtt a HFC NB III-as csapata egymás elleni játékkal zárta a heti felkészülést. A vásárhelyi csapat keretét Major László vezetőedző két csapatra osztotta és egymásközti játékkal zárták a megkezdett munkát – adta hírül a promenad.hu.
Tovább »

Labdarúgás: pontot rabolt Dunaharasztiból a HFC

2015. november 15., vasárnap · Hozzászólok

hfc_bekescsaba13_gs

Gól nélküli döntetlenre végzett a tabella második helyét elfoglaló Dunaharaszti MTK otthonában a Hódmezővásárhely, amely így harmadjára szerzett pontot idegenben az idény során.
Tovább »

Labdarúgás: elmaradt a vásárhelyi bravúr Kozármislenyben

2015. október 31., szombat · Egy hozzászólás

kozarmisleny_hfc_fb

Háromgólos vereséget szenvedett a listavezető Kozármisleny otthonában, így immár hét forduló óta nyeretlen a Hódmezővásárhelyi FC az NB III Közép csoportban.
Tovább »

Labdarúgás: Bartyik Norbert szerint még nincs veszve a HFC szezonja

2015. október 28., szerda · 3 hozzászólás

hfc_bekescsaba65_gs

A legutóbbi fordulóban az addig pontot sem szerző Szekszárd otthonában játszott gólnélküli döntetlent a Hódmezővásárhelyi FC, amely így a táblázaton visszacsúszott az utolsó előtti pozícióba. A gárda szorult helyzete kapcsán a klub nyáron igazolt rutinos labdarúgóját, Bartyik Norbertet kérdezte portálunk.
Tovább »

Labdarúgás: Major Lászlót nevezték ki a HFC edzőjének (FRISSÍTVE)

2015. október 21., szerda · 7 hozzászólás

majorlaszlo_hfc_utc27_gs

A Hódmezővásárhelyi Futball Club elnöksége szerda délelőtt szerződést kötött Major Lászlóval, aki Bódi Attilát váltja a felnőtt csapat kispadján – adta hírül az egyesület portálunkhoz eljuttatott közleményében.
Tovább »

Következő oldal »