Labdarúgás: a Szekszárdot fogadja a HFC

2017. október 21., szombat · Hozzászólok

Október 22-én, vasárnap a Szekszárdi UFC lesz a vendége az NB III Közép csoportjában szereplő Hódmezővásárhelyi FC labdarúgó csapatának. A hazaiak továbbra is szezonbeli első győzelmükre hajtanak, ám a tapasztalatok alapján meglehetősen szoros csatára van kilátás. Tovább »

Labdarúgás: az utolsó percekben mentett pontot a HFC a Makó ellen

2017. augusztus 19., szombat · Egy hozzászólás

labdarugas_foci_futball_gs

Kétszer is vezetést szerzett a Makó a Hódmezővásárhely ellen az NB III Közép csoportjának Csongrád megyei rangadóján, ám a hazaiak kétszer is egyenlíteni tudtak, így 2-2-s döntetlennel zárult a mérkőzés. Tovább »

Labdarúgás: HFC-Makó a második fordulóban – sorsoltak az NB III-ban

2017. július 25., kedd · Egy hozzászólás

mako_hfc_mj-29

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette az NB III Közép csoportjának 2017/2018-as szezonjának menetrendjét. A SZEOL, a Makó és a Mórahalom is otthon kezd, a második fordulóban rögtön jön az első megyei derbi. Tovább »

Labdarúgás: túlteljesítette a szezon előtti elvárásokat a HFC

2017. június 10., szombat · Egy hozzászólás

hodmezovasarhely_budafok08_gs

A tavalyi szezon utolsó fordulójában még izgulnia kellett a Hódmezővásárhelyi FC-nek, idén azonban túlteljesítették az elvárásokat. Major László együttese az ötödik helyen fejezte be az NB III Közép csoportjának 2016/2017-es kiírását és több bravúros eredményt is sikerült elérnie. A vezetőedzővel értékeltük a szezont és egy kicsit a jövőbe is tekintettünk. Tovább »

Labdarúgás: hamar szeretné bebiztosítani harmadosztályú tagságát a Mórahalom

2017. május 13., szombat · Hozzászólok

morahalom-mehkerek008kf

Komoly téttel bíró mérkőzések várnak a Mórahalom VSE-re az NB III Közép csoportjának utolsó négy fordulójában, a bajnoki hajrát a Pénzügyőr ellen kezdi meg a homokháti gárda. Tovább »

Labdarúgás: ráijesztett a Dabas-Gyón a Mórahalomra, amely három góllal válaszolt + FOTÓK

2017. április 8., szombat · Hozzászólok

morahalom_dabas73_gs

Sokáig úgy tűnt, hogy egy kora góllal szerzi meg a három pontot a Mórahalom, ám a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, a Dabas-Gyón egyenlített. Ez felpörgette a hazaiakat, akik három gólt is szereztek az utolsó percekben, így nagyon fontos győzelmet arattak. Tovább »

Következő oldal »