Szeged

Kiskundorozsmán kitiltás jár, ha valaki nem a baloldalnak "szaval"

Kiskundorozsmán kitiltás jár, ha valaki nem a baloldalnak "szaval"

Egy dorozsmai versmondó kritizálta Fodor Antalt, aki szokatlan lépést tett ezután

Kibédi Péter
2023. december 4., hétfő
Kiskundorozsmán kitiltás jár, ha valaki nem a baloldalnak "szaval"

A dorozsmai versmondók kitiltását kezdeményezte a DK-s képviselő, mert  nem tetszett neki, hogy kritizálják.

Hiába kérdeztük, nem kaptunk választ a képviselőtől (Fotó: delmagyar.hu)

 

Kellemetlen helyzetbe került Fodor Antal, aki néhány nappal ezelőtt szólta el magát a Dorozsmai Kürt nevű lapban. A DK-s képviselő gyakorlatilag beismerte, hogy a szegedi városvezetés kettős mércét alkalmaz, a baloldali képviselők sokkal több támogatásra számíthatnak, mint a kormánypártiak. Mindezt még megtoldotta azzal, hogy a Kiskundorozsmán éppen azért lenne fontos, hogy mindkét körzetben baloldali, azaz a város vezetésével azonos oldalon álló képviselő dolgozzon, mert akkor több pénz érkezik a városrészbe.

 

 

Fodor Antal kijelentése mindamellett, hogy minden elemében megfelel a DK kommunikációjának, kiverte a biztosítékot Kiskundorozsmán. A közösségi médiában kérték számon a nyílt zsarolást, ahol magyarázkodnia kellett. Ezt szintén a legszebb „gyurcsányista” panelekkel tette. Lapunk cikkéről azt állította, hogy megrendelésre született, illetve annak ellenére, hogy ő volt az aki igen megosztó kijelentéseket tett, Ruzsa Rolandra, kormánypárti képviselőre tolta a felelősséget.

 

 

Miután lapunkat „megszólította” Fodor Antal, kérdéseket írtunk neki nyílt levélben és e-mailban, de arra egy hét alatt sem érkezett válasz. Pedig csak annyit kértünk, hogy bizonyítsa be, hogy megrendelésre született a cikk. Már csak azért is kíváncsian vártuk ezt, mert mi magunk sem tudtunk megrendelésről. Tegyük hozzá: Szegeden ez a divat, a baloldal hirtelen elfelejt írni, ha kérdéseket kapnak a saját sajtótermékükön kívül.

 

 

De az olvasók annál szívesebben írtak nekünk, és nem is akármiről.

Egyikük rendkívül súlyos vádakkal illette Fodor Antalt, amit egy levéllel is alátámasztott. Mutatjuk, érdemes elolvasni.

Igen egyértelműen fogalmazott levelében a képviselő-gyaníthatóan az állásával játszik, aki nemet mer mondani...

 

Nagy Bernadettnek mindössze annyi volt „a bűne”, hogy más véleményt képviselt, mint DK-s önkormányzati képviselő. Erre válaszként Fodor Antal levelet írt a művelődési házaknak, hogy 

a Dorozsmai Versmondók Körét ne szerepeltessék, ameddig a hölgyet ki nem zárják onnan. 

Úgy tűnik Fodor képviselőnek a zsarolás az egyik legnagyobb fegyvere. Joggal tette fel a kérdést levelében Nagy Bernadett: 

„Mi ez ha nem a hatalommal való visszaélés?”

 

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.