Szeged

A DK-s képviselő elszólta magát: kettős mérce van Szegeden

A DK-s képviselő elszólta magát: kettős mérce van Szegeden

Fodor Antal szerint Kiskundorozsma csak akkor fejlődik megfelelően, ha baloldali képviselőket választanak.

2023. november 24., péntek
A DK-s képviselő elszólta magát: kettős mérce van Szegeden

Bár még több, mint félév van az önkormányzati választásokig és a kampány is hónapok múlva kezdődik, Fodor Antal berúgta a kampánymotort. 

Kellemetlen helyzetbe hozta Botka László a DK-s Fodor Antal (Fotó: SzegedMA)

 

A Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselője a Dorozsmai Kürtben hosszabb nyilatkozatot adott, amiben tucatjával sorolta és dicsérte az elmúlt évek eredményeit, amivel nem is lenne probléma. Az interjú végén azonban hamisítatlan gyurcsányista mondatok következtek:

„Egy fideszes képviselő soha nem fog annyi önkormányzati forrást Dorozsmára hozni, mint mi. Ha Dorozsmának két összefogáspárti képviselője lenne, akkor nagyobb dolgokban is gondolkozhatnánk. Jól felfogott érdekünk, hogy Dorozsma mindkét képviselője ugyanazon az oldalon álljon, mint a város vezetése”

-nyilatkozta Fodor Antal.

 

A kettős mérce beismerés

 

A DK önkormányzati képviselője ezzel nyíltan beismerte azt, amit sokszor és sokan mondtak már: 

a Botka László irányította városvezetés, és önkormányzat kettős mércét alkalmaz. Azaz ha a nekik nem tetsző oldalon álló képviselő kerül egy körzet élére, akkor őt ott megpróbálják ellehetetleníteni.

 Ha valakinek ismerős lenne a módszer, akkor az nem csoda. Korábban a DK vezetője hasonlóan ismerete el, hogy az uniós források hazánkba érkezésnek éppen ők szabnak gátat, ezzel próbálva szűkíteni és ellehetetleníteni a kormány mozgásterét.

 

Nyílt és egyértelmű zsarolása a kiskundorozsmaiaknak

-írta véleménycikkében egy dorozsmai olvasónk a múlt hét végén.


Kiskundorozsmán a másik körzetben önkormányzati képviselőként dolgozó Ruzsa Roland elkeserítőnek tartja a DK-s képviselőtársa mondatait. Lapunknak elmondta, hogy munkája során a pártszimpátiát félretéve dolgozik a körzete és egész Kiskundorozsma érdekében.

- Elkeserítőnek és felháborítónak tartom, hogy Fodor Antal képviselő úr, a baloldalnak bukásával végződő 2022-es helyi időközi választás után másfél évvel azzal fenyegeti a dorozsmaiakat, ha nem az ő oldalukra szavaznak, akkor nem jön pénz Kiskundorozsmára. 

Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy ez hazugság, Mihálffy Béla képviselősége alatt és a megválasztásom is azon dolgozunk, hogy Kiskundorozsma még szebb és jobb legyen, a dorozsmaiak mindennapjai pedig könnyebbek legyenek.

 Ezért teszek meg mindent, hogy ügyek mentén együtt tudjak működni az önkormányzattal is- mondta lapunk megkeresésére a helyi KDNP frakció tagja.

Ruzsa Roland hozzátette, hogy a Dorozsmai Kürt nem először próbálja bomlasztani az egyébként összetartó helyi közösséget. A baloldal helyi szócsövében rendszeresek azok a cikkek, ahol minden eszközt felhasználva próbálják a képviselői munkájának egyébként jól látható és érzékelhető eredményeit eltüntetni.

 

Nem az első próbálkozás

 

Ruzsa Roland nem először találja magát szemben a szegedi baloldali médiával. A 2022-es időközi önkormányzati választási kampányban az önkormányzat lapja gyakorlatilag „lerománozta”, mert megtudták azt az egyébként nem titkos információt, hogy a román határ mellől származik, és az iskolában román nyelven is tanult. Erre tett rá egy lapáttal Tóth Péter, aki miután Jobbikos párttársa, Komjáti Zoltán a választáson jócskán alulmaradt Ruzsa Rolanddal szemben, szintén „románozott” egyet. 

 

A választás óta, a közpénzből, kézi vezérléssel működtetett önkormányzati lapban Ruzsa Roland rendszeresen célkeresztben van. Egy általa is elismert parkolási vétség miatt hetekig csámcsogtak arról, hogy milyen autóval jár, illetve annak milyen felszereltsége van. Legutóbb néhány hete arról cikkeztek, hogy milyen ruhát hord. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.