Vélemény

Fodor Úr! Maga normális?

Fodor Úr! Maga normális?

2023. november 17., péntek
Fodor Úr! Maga normális?

Fodor úr! Maga normális? Kiskundorozsma összetartó és békés közösség. A városhoz tartozunk, de a távolság az éppen elég ahhoz, hogy mindennapjainkat egy kistelepüléshez hasonlóan éljük. Mindenki ismer mindenkit, a hírek is szájhagyomány útján terjednek, vagy éppen a Dorozsmai Kürtben.

A városvezetés helyi hírharsonája legutóbb Fodor Antallal készített igen hosszú interjút. A DK-s képviselő felmondta a kötelező politikai leckét, agyonmagasztalta saját eredményeit, amiben nincs is semmi rendkívüli, tőle és a balosoktól ezt megszoktuk. Na de a végén… addig-addig csűrte csavarta a mondatait, amíg sikerült olyat mondania, hogy az újság kiesik az ember kezéből. 

„Jól felfogott érdekünk, hogy Dorozsma mindkét képviselője ugyanazon az oldalon álljon, mint a város vezetése.”

„Egy fideszes képviselő soha nem fog tudni annyi önkormányzati forrást Dorozsmára hozni, mint mi.”

Hogy tessék?

Fodor úr! Maga normális? Az ócska, DK-nál divatos zsarolással ne rombolja Dorozsmát és ne sokkolja a dorozsmaiakat. 

Komjáti Zoltánt megpróbálták ránk szabadítani, de elsöprő fölénnyel Ruzsa Roland nyert ellene. Elődje Mihálffy Béla hasonlóan sikeres választásokat tudhat mag mögött. Ismerjük őket, szeretjük őket, mert velünk és köztünk élnek és értünk dolgoznak. Komjáti úr CSOK-os házát máshol építette fel, eltévedne a templomnál, annyira nem ismeri a környéket. 
 

Maga pedig gondolkozzon! Bezsarolja a dorozsmaiakat, hogy nem kapnak elég forrást, ha nem a baloldalra szavaznak? Átgondolta mit mond? Büntetni fogja Botka Dorozsmát, mert nem a baloldalra megy a voks? 

Ez a település Mihálffy Bélának többet köszönhet másfél évtized alatt, mint Botkának két évtized alatt. Ruzsa Roland pedig méltó utódja. Mint mondtam, itt összetartó békés közösség él. Eszük is van, hogy olyan embert, mint maga, még egyet ne engedjenek Dorozsma közelébe. 

A zsarolásnak pedig nem ülünk fel!

Ferker Laura
Kiskundorozsma

Ez az írás egy véleménycikk, ami nem feltétlenül tükrözi a szerkesztőség álláspontját. A Vélemények rovatban a szerkesztőség véleményétől eltérő írásokat is közreadunk. Szívesen várjuk a válaszreakciókat, amelyeket közre is adunk.

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.