Vélemény

A kettős mérce Szegeden is lehengerlő

A kettős mérce Szegeden is lehengerlő

A Dorozsmai Kürt-ben megjelent interjú Fodor Antal önkormányzati képviselővel felkavarta a dorozsmai lakosok egy részének nyugalmát

2023. november 27., hétfő
A kettős mérce Szegeden is lehengerlő

Tisztelt Szerkesztőség! 

A Dorozsmai Kürt-ben megjelent interjú Fodor Antal önkormányzati képviselővel felkavarta a dorozsmai lakosok egy részének nyugalmát. Erről önök is beszámoltak a világhálón. 

Helyi lakosként én is furcsállottam, hogy Fodor úr úgy beszél, mintha Dorozsmán csak ő tenne valamit a városrészért. Márpedig két választó körzetre oszlik területünk és a másik képviselővel, Rúzsa Roland úrral nagyon is elégedettek vagyunk! Mondhatom ezt sokunk nevében, akik az ő körzetében élünk! 

Az nem az ő szégyene, hogy a (balliberális) szegedi városvezetés ellenzéki képviselőjeként kevesebb pénzt tud Kiskundorozsma működéséhez és fejlődéséhez kiharcolni, mint Fodor úr. Ennek ellenére mi mégis Rúzsa Roland képviselő úr mellett állunk, mert aktív és agilis, itt él közöttünk nap-mint nap, többször a szabadidejében is a település gondjaival-bajaival foglalkozik. Nem csak fogadóóráiban hallgatja meg problémáinkat, bármikor elérhető és ott segít, ahol csak lehet, ahol csak tud! 

Sajnos a megosztás és a kettős mérce Szegeden is lehengerlő, bár Fodor képviselő körzete sem jár előrébb, mint Rúzsa képviselő úré! 

A közelgő önkormányzati választásokon reméljük, hogy mindkét körzetünkben patrióta képviselőink lesznek és pártállástól függetlenül fogják képviselni a Kiskundorozsmaiak érdekeit! 

Bozóki István 

 

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.