Sport

Bodó Richárd: mindent megfogunk tenni a két pontért +videó

Bodó Richárd: mindent megfogunk tenni a két pontért +videó

Az átlövő elmondása szerint a saját dolgukkal kell foglalkozniuk

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
3 órája
Bodó Richárd: mindent megfogunk tenni a két pontért +videó

Mint ismert, az OTP Bank - Pick Szeged ma 18:45-től az Aalborg ellen lép pályára Dániában. Az összecsapás előtt a magyar válogatott átlövő adott interjút a szegedi klubnak.

 

Egy újabb idegenbeli, egy még nehezebb mérkőzés vár a Kékekre. A találkozóval kapcsolatban itt minden fontos részletet megtalálnak:

 

Nagyon fontos két ponttért utazunk, nagyon jó csapat az Aalborg, főleg hazai pályán nagyon jól tudnak játszani, de mindent megfogunk tenni a két pontért

- mondta Bodó Richárd, aki ebben a szezonban egészen kiváló formát mutat. A sok emlékezetes megmozdulása között, hogy is lehetne elfelejteni a Nantes ellen szerzett utolsó másodperces győztesgólját. Emellett jubilált is a BL-ben a játékos:

 

Az ellenfélnél sok a sérült, a Bajnokok Ligájában nem is úgy állnak, ahogy feltehetően elképzelték, de ettől független egy veszélyes csapatról beszélünk.

Mi is így láttuk az előző videókban, de azt az információt hallottuk, hogy pár sérült játékos azért vissza fog térni a Szeged ellen, megfogjuk látni ki játszik vagy ki nem, de mindenkire készültünk videós edzés alapján. Nekünk a saját dolgunkkal kell foglalkozni és megpróbáljuk megszerezni a két pontot

- reagált és összegzett Bodó Richárd.

 

Nyitókép: Sólya Eliza

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.