Sport

Búcsúztatták a szezont: megtartotta évzáróját az SZTE-Szedeák

Búcsúztatták a szezont: megtartotta évzáróját az SZTE-Szedeák

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 21., kedd
Búcsúztatták a szezont: megtartotta évzáróját az SZTE-Szedeák

A szegedi kosárlabdacsapat hétfőn a Gellért Szabadidőközpontban búcsúzott a 2023-24-es idénytől.

Fotó: SZTE-Szedeák 

 

A Szedeák számára szombaton, Kaposváron zárult a 2023–24-es szezonban a tétmérkőzések sora. Ebben az idényben összesen 39 tétmérkőzést játszott a szegedi csapat, mindent egybevéve 18 győzelem és 21 vereség a mérleg. Az éremkollekciónk pedig egy ezüsttel bővült, hiszen két év elteltével ismét második helyen végzett a Szeged a magyar kupában.

A csapat a Gellért Szabadidőközpontban tartotta évzáró rendezvényét. Az este folyamán közben kiderült, a Falco KC Szombathely lett az idei aranyérmes, a bajnokot pedig az egész szezon során csak az SZTE-Szedeák tudta kétszer is legyőzni: 2023. október 21-én hazai pályán a bajnokságban, míg 2024. április 6-án a magyar kupa elődöntőjében, Budapesten arattak győzelmet a szombathelyiek ellen.

A hétfő esti évzárón a szegedi klub ügyvezetője, Kerpel-Fronius Balázs mondott köszönetet mindenkinek a szezonban elvégzett munkájáért, valamint gratulált a csapatnak az idei teljesítményhez. Kitért rá, örül, hogy a Szedeák híres öltözői jó hangulata idén is megvolt, és nagyszerű közösség formálódott ebben a szezonban is a csapatnál.

A klub elnöke, Kardos Péter ajándékot nyújtott át támogatónknak, Gellért Ákosnak, a Naturtex Kft. tulajdonosának, aki vendégül látta csapatot az évzárón. A háttéremberek munkájának megköszönése mellett egy búcsúzó is volt, a Szedeák munkatársa, Wéber Zita 11 év után távozik, őt egy örökös VIP-bérlettel ajándékozta meg klubelnök.

A közös vacsorával lezárták a 2023–24-es idényt. 

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki követett bennünket a szezon során – ősszel folytatjuk!

- írta a klub a honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.