Sport

Egy hét múlva hazai pályán vív BL-rangadót a Pick Szeged

Egy hét múlva hazai pályán vív BL-rangadót a Pick Szeged

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 8., csütörtök
Egy hét múlva hazai pályán vív BL-rangadót a Pick Szeged

Február 15-én, csütörtökön 18:45-től csap össze az OTP-Bank Pick Szeged a Kolstad csapatával a Pick Arénában. Egyrészt a továbbjutás szempontjából is kulcsfontosságú lenne a győzelem, másrészt van is miért visszavágni: Norvégiában egy nagyon súlyos, 13 gólos vereséget szenvedtek a szegediek. A Bajnokok Ligája 11. fordulója komolyan meghatározhatja a szezon hátralévő részét. 

Fotó: OTP-Bank Pick Szeged

 

A csoportküzdelemből már csak négy találkozó van hátra, így minden összecsapás, és minden megszerzett pont kiemelt fontossággal bír. A Pick Szeged a Bajnokok Ligája csoportban 11 ponttal az ötödik helyen áll, míg ellenfele 9 ponttal a hetedik.

Kettő pont választja el a feleket. A Zagreb együttesére is érdemes még figyelni.

 

Az év első hazai meccse egyben a szegedi klub 259. Bajnokok Ligája-találkozója lesz. A Kolstad együttese először játszik majd Szegeden a nemzetközi porondon.

 

A Bajnokok Ligája további menetrendje:

Aalborg - OTP-Bank Pick Szeged (02. 21. 18:45)

OTP-Bank Pick Szeged - Kiel (02. 28. 18:45)

PSG - OTP-Bank Pick Szeged (03. 06. 20:45)

A Pick Szeged 2024-es éve egy vereséggel indult: a csapat 35-33-ra maradt alul a Gyöngyössel szemben előző hét szombaton. Most hétvégén pedig a Ferencváros kérése miatt nem játszik bajnoki mérkőzést a Szeged, tehát bőven akad idő a sorok rendezésére, illetve közös edzésmunka végzésére.

A Kolstad vezeti hazája bajnokságát, 18 mérkőzésből 16-ot megnyertek, ami mellett egy döntetlen és egy vereség csúszott be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.