Sport

Kisorsolták az Eb jegyeket, itt ellenőrizze, hogy sikerrel járt-e

Kisorsolták az Eb jegyeket, itt ellenőrizze, hogy sikerrel járt-e

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 25., csütörtök
Kisorsolták az Eb jegyeket, itt ellenőrizze, hogy sikerrel járt-e

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) csütörtökön közzétette kik jutottak jegyhez a 2024-es németországi Európa-bajnokságra.

Fotó: MTI//Kovács Tamás

 

A magyar labdarúgó-válogatott csoportelsőként, méghozzá veretlenül kvalifikált a kontinenstornára. Marco Rossi csapata 1986 után jutott ki nemzetközi tornára egyenes ágon. Ezt azt is jelentette, hogy a magyar válogatott szurkolói nagyobb számban igényelhettek belépőjegyeket a mérkőzésekre, hiszen országuk szerepel a kontinensviadalon.

A magyar válogatott a decemberi sorsoláson az első kalapból a házigazda Németországot, a harmadikból Skóciát, a negyedikből pedig Svájcot kapta ellenfélként.

A jegyértékesítés december 4. és 12. között zajlott le. Az UEFA a beérkezett jegyigények után sorsolással döntötte el, hogy a jegyigénylők közül ki válhat jegytulajdonossá.

Kiderült kik a szerencsések, akik jegyhez jutottak: itt tudja ellenőrizni.

Ezek után az európai szövetség levélben értesíti a nyerteseket, viszont aki a határidőn belül nem fizeti ki a belépőket, elesik a lehetőségtől, ebben reménykedhetnek a most pórul jártak.

Az A csoport menetrendje:

1. forduló
június 14., München: Németország–Skócia
június 15., Köln: Magyarország–Svájc

2. forduló
június 19., Köln: Skócia–Svájc
június 19., Stuttgart: Németország–Magyarország

3. forduló
június 23., Frankfurt: Svájc–Németország
június 23., Stuttgart: Skócia–Magyarország

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.