Sport

Hazai pályán az SZVE és a Pick Szeged is hétvégén

Hazai pályán az SZVE és a Pick Szeged is hétvégén

Benépesül a Tiszavirág Sportuszoda és a Pick Aréna is

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 17., péntek
Hazai pályán az SZVE és a Pick Szeged is hétvégén

A Szegedi VE a Pécset, míg a Pick Szeged az Egert fogadja szombaton a bajnokságában. Az előbbi találkozó 15, míg utóbbi 18 órától lesz látható. A szegedi vízilabda csapat az idei esztendő utolsó hazai összecsapására készül.

 

 

Teljes az SZVE kerete, mindenki egészséges, és Nagy Márton eltiltása után visszatérhet a csapatba. A Pick esetében egy nagyon komoly hiányzó van Bánhidi Bence személyében.

A szegedi kézilabdacsapat elvesztette bajnoki veretlenségét az örökrangadón, így egy mérkőzéssel kevesebbet játszva négy pont a lemaradása az örökrivális Veszprémmel szemben a tabellán. Csütörtökön valamelyest sikerült ezt a vereséget feledtetni egy Bajnokok Ligája sikerrel. 34-26-ra nyert a Tisza-parti csapat az észak-macedón ellenfelével szemben.

Az egri ellenfél a tizedik helyen áll a megszerzett négy győzelmével. A felek legutóbbi öt találkozása alkalmából négyszer is 40 gól felett szerzett a Pick.

A Szegedi VE csapatának is az előző fordulóban szakadt meg a győzelmi szériája, a Kaposvár ellen. Gólzáporos és fordulatos meccsen maradt alul Kiss Csaba legénysége. A sorozatban megszerzett három győzelem jóvoltából már előkelőbb pozíciót foglal el a tabellán az SZVE, jelenleg nyolcadikok a szegedi pólósok.

A PVSK eddig egyetlen meccsen tudott nyerni a szezonban, éppen az előző fordulóban az UVSE együttesét tudták legyőzni.

Borítókép: pickhandball.hu

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.