Sport

Kiderült, miért zárták el a lakosság elől a gyálaréti sportpályát

Kiderült, miért zárták el a lakosság elől a gyálaréti sportpályát

2022. november 14., hétfő
Kiderült, miért zárták el a lakosság elől a gyálaréti sportpályát

Mint arról beszámoltunk, a gyálaréti focipályát üzemeltető Szegedi Sport és Fürdők Kft. energiamegtakarítás címén bezárta a létesítményt, pedig a helyiek sem az öltözőt, sem a világítást nem vették igénybe.

Dr. Nagy Katalin az önkormányzati cég ügyvezető igazgatója lapunk megkeresésére válaszul azt írta:

"a terület nem közterület, így az üzemeltető döntése, hogy mikor és milyen feltételekkel használható."

olvasható a válaszlevében.

Kérdésünkre közölte, hogy november 3-án érkezett a céghez lakossági megkeresés, amelyről házon belül egyeztetnek az érintett kollégák és a panaszkezelésnek megfelelően 30 napon belül válaszolnak rá.

Arra a kérdésre, hogy várhatóan mikor nyitják ki újra a pályát, azt felelte, vizsgálják a lehetőséget, a döntésről tájékoztatni fogják a levélírót és szükség esetén módosítják a bejáratnál kihelyezett tájékoztatókat.

Valami nem stimmel

Korábban több alkalommal írtunk arról, hogy valami nagyon nem stimmel a Szegedi Sport és Fürdők Kft. háza táján. (Ezekről részletesen ittitt és itt olvashat). Közvetlen kollégái, a cégtől állítólag a vezető miatt elmenekülő volt kollégák, sportvezetők egészen egyértelműen fogalmazták meg kritikájukat, szerintük:

DILETTÁNS VEZETŐ IRÁNYÍTJA AZ ÖNKORMÁNYZATI CÉGET.

https://szegedma.hu/2022/07/dilettantizmussal-vadoljak-a-sport-es-furdok-kft-vezeteset

A gyálaréti focipálya kapcsán kerestük Simon-Fiala Donátot is, a városrész önkormányzati képviselőjét – akit egyébként szintén többen bíráltak már – ám cikkünk megjelenéséig nem válaszolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.