Közélet

Valami nagyon nem stimmel a Sport és Fürdők Kft-nél

Valami nagyon nem stimmel a Sport és Fürdők Kft-nél

2022. április 21., csütörtök
Valami nagyon nem stimmel a Sport és Fürdők Kft-nél

- Nagyon örülök, hogy végre valaki mert beszélni. Az a terror, amit dr. Nagy Katalin visz végbe a Sport és Fürdők Kft-nél, az nem maradhat büntetlen. Napi szinten alázza meg a beosztottjait, akik többsége évtizedek óta dolgozik és nem is rosszul a cégnél. Szegényeknek nem lehetett könnyű dolga a cikk megjelenése után, de

remélem célba ér a cikk és leváltják a teljes dillettantizmussal irányító vezetőt.

Bár a város vezetőinek a sport nem számít semmit, a számok pedig rendben vannak - írta egy korábbi dolgozója a Sport és Fürdők Kft-nek. Külön kérte, hogy nagyon vigyázzunk, hogy neveket ne írjunk, mert a város kicsi és könnyen utána is nyúlnak az embernek.

- Kérdezzék meg az egyesületeket, hogy milyen a viszonyuk a Sport és Fürdők Kft-vel- írta egy szintén a névtelenséget kérő levélíró, aki az egyik szegedi klub alkalmazottja. -Gyakorlatilag lezülleszti az egész céget és a létesítményeket, azzal, ahogy kommunikál embereket, köztük olimpikonokat sért meg. Mondjuk

fogalma nincs, szerintem, hogy kikkel ül szemben, mert azt a tárgyalásain is hangsúlyozza, hogy semmit nem ért a sporthoz.

A jó szándék nyomait sem lehet felfedezni a cselekedeteiben...- fejtette ki.

Rengeteg kritika éri dr. Nagy Katalin munkáját.

A fentiekhez kapcsolható, hogy információink szerint tavaly a Sportuszodát használó csapatok éppen az elmérgesedett viszony miatt nem segítettek a sátor lebontásában. Erre pedig talán soha nem volt példa.

- Tavaly májusban, amikor újranyitott az uszoda a Covid után, akkor két nappal a nyitás előtt jutott eszébe, hogy foglalkozni kellene néhány dologgal neki is a nyitás kapcsán. A szokásos minősíthetetlen hangnemben kezdte a kollégákat korholni, hogy nincs kész ez és ez és ez. Egytől-egyig az ő feladata lett volna, azokat nem adta ki. Egyébként is két dolog jellemző dr. Nagy Katalinra,

neki teher az, hogy a létesítmények nyitva vannak és azokkal foglalkozni kell,

illetve az operatív munkát nagy ívben kerüli-írta egy szintén a Sport és Fürdők Kft-től a vezető miatt távozó, névtelenséget kérő olvasónk.

Azt minden nekünk író leírta, hogy a dolgozók gyomorideggel járnak be dolgozni, holott korábban ez egy jó hangulatú, és éppen ezért hatékony munkahely volt. Emellett mindenki megjegyezte, hogy a cégvezető asszony munkája kimerül abban, hogy szabályzatokat ír, aminek többnyire semmi haszna, csak nehezebbé teszik életüket, és egyre komolyabb veszélybe sodorják a napi működést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.